Se och känn dig het i vinter

Som du säkert vet är vintern nu här, och det ser ut som om den är här för att stanna, åtminstone för överskådlig framtid. Medan vissa människor i allmänhet inte är särskilt förtjust i de kalla, mörka kvällarna med regn, slask, snö, is s måste du erkänna att en skarp solig vintermorgon, när frosten glittrar i solljuset, är ganska så magisk. För att verkligen uppskatta den sanna skönheten i vinter måste du först och främst må bra, och typiskt,  innebär detta att du kommer behöva hålla dig varm. Att hålla sig varm på vintern är tufft, men att hålla sig varm och snygg i vinter är ännu svårare. Även om det skulle vara fantastiskt om det var acceptabelt att bära vintern one-piece hela dagen, varje dag, hela vintern, är det tyvärr inte det. Självklart kan du bära vad du gillar i vinter, men det betyder inte att du kommer se bra ut, och om du vill undvika att folk tittar roligt på dig, kan det vara bra att du försöker att hålla dig varm och se sexig ut på andra sätt.x Vill du se het ut och känna dig ännu varmare i vinter? Bra, då ska du kolla in dessa praktiska tips och du kommer att vara varma och het på nolltid, medan du ser rykande het ut i processen.

Bär en chemise eller babydoll på kväll –Som tidigare nämnts, ibland finns det inget bättre än krypa ner i en kraftigt överdimensionerad one-piece och bli varm och skön framför brasan och koppla av hela kvällen, innan de beger sig till sängen. Det kommer dock att finnas andra tillfällen då du kanske ser sexigare ut, kanske för en partner, eller en potentiell partner, vilket innebär att du måste ändra din vinterklädsel känsla ganska snabbt. Det härliga med att bära vintermode är det faktum att mycket av den tid du kommer att vara i ditt hus iaf, vilket innebär att det kommer att bli varmare, så du behöver inte klä dig som om du förberede dig för en resa till arktis. Detta är bra för att bli sexig och intim med en partner, eftersom det tillåter dig att förlora några lager och visa upp lite hud, utan att behöva frysa ihjäl i ditt eget hem. För att verkligen öka pulsen, kasta på dig en chemise i en babydoll och han kommer att tänka att alla hans Jular har kommit på en gång. Babydolls och Linnen är bra eftersom de är tunna och avslöjande, utan att vara för avslöjande. De håller precis tillräckligt för att du täckt upp för att hålla honom på tråden, plus att de täcker bara tillräckligt för dig att hålla dig varm. För en sexig vinternlook, välj spagetti-remmar, en low-cut byst, och en kort längd med silke eller satin trosor under. Om du inte känner dig alltför kall, kan du alltid skruva upp värmen, eller kasta en annan träbit på elden. I själva verket skulle det inte bara hålla dig varm, det skulle också göra dig mycket intim.

Mixa och matcha material – För dagar när du behöver vara vuxen och ta dig ut i verkliga världen, behöver du skydda dig själv från de bitande arktiska vindarna, och att bygga lager är ett bra sätt att göra det på. Du kan välja sexiga underkläder, ett linne, en ulltröja och en tjock jacka för att hålla dig varm och god. Vintervädret ger dig också en perfekt möjlighet att bygga lager och att mixa och matcha olika stilar och material. Till exempel, om du väljer 3 eller 4 lager av ett tjockt material som ull, skulle du känna dig tung och otymplig, plus att det faktiskt kan bli för varmt efter ett tag. Men om du väljer satin underkläder, en tunn silk camisole, en tjock ulltröja, samt en faux fur jacka, skulle varje lager vara bekvämt nog för att hålla dig varm, utan att tynga ner dig eller orsaka att det kliar eller blir för varmt. I grund och botten, genom att välja olika material som bomull, siden, ull, siden, polyester, kan du prova olika kläder och du kan mixa och matcha tills du har uppnått den perfekta temperaturen, och den perfekta nivån av komfort.

Glöm inte din korsett – Korsetter är små och avslöjande, och de kan verkligen inte beskrivas som varma, om det är allt du bär. Men, om du känner dig tantig och känner dig som om du behöver lite av en boost, kommer en korsett under din vanliga kläder, som underkläder, att fungera fantastiskt bra. Korsetter är mycket åtsittande, så de fungerar mycket liknande form-wear kläder, de lyfter också dina bröst och gör att dem ser bra ut, vilket alltid är en trevlig bonus. När du bär en korsett kommer du att se ut och känna dig smal, så dra nytta av detta. Släng inte på dig en baggy svettig och tung jacka för att täcka dig själv, ha något som visar upp din figur. Åtsittande tröjor fungerar mycket bra med korsetter, och de är förvånansvärt varmt. Genom att bära en korsett-tröja combo, kommer du att ha en vällustig, slim-fodrad, timglas figur som ser fantastisk ut, plus att du kommer att vara varm och se het ut.

Var inte rädd för banden –Under allt för lång tid  har vi som kvinnor blivit ledda till att tro att synliga bh-band är djävulens verk. Det har borrats in i oss att avslöja ett behå band är inom mode motsvarande att bära strumpor med sandaler eller vågar vi säga, crocs *gäsp I vissa fall, att ha ett synligt behå band är klibbigt och kommer inte göra något för din outfit eller ditt utseende. Men om du väljer rätt kläder, kommer ett synligt behå band faktiskt att knyta ihop allting underbart och kommer att föra hela outfit till liv. För ett verkligt modernt och snyggt vinterutseende, välj en bralette i färg av ditt val och koppla ihop det med ett low cut-vintertröja som visar upp bara tillräckligt för klyvning för att höja temperaturen en grad eller två. För att verkligen skruva upp värmen, avsluta genom att visa upp dessa behåband som du vanligtvis skulle ha gjort ditt bästa för att gömma undan. Det låter som om det inte skulle fungera, men lita på oss, det fungerar riktigt bra

.

Glöm inte tillbehören – I termer av tillbehör, är vintern en perfekt tid att vara kreativ och att tänkta till när det kommer till din ultimata vintergarderob. Vintern är kall, vädret är ofta dåligt, och därför när du beger dig utomhus behöver du handskar, en mössa och en halsduk. Släng inte bara på dig en gamla ullmössa och handskar, leta istället efter moderiktiga alternativ. Läderhandskar med fuskpäls, tillsammans med en faux fur hat ser verkligen attraktivt ut på vintern, eftersom de ger dig en retro, men ändå elegant och sofistikerad look. Som ordspråket säger, svart går med allt så om du vill spela säkert, kommer svarta handskar och hatt, med ljus faux päls att funka med i princip varje outfit. I form av halsdukar kan du välja något med neutrala färger för att spela det säkert, eller så kan du välja blommiga mönster eller starka färger, och kan koppla ihop det med olika outfits och stilar.

Bli inte lat med dina underkläder Ja, vi har alla sett memes på nätet om hur de närmaste månaderna kvinnor inte rakar sina ben, men vi vet alla att så är inte fallet. På vintern blir vi alla lata, och vi blir mindre aktiva, och kanske går upp lite i vikt, och det är väl bra, så länge du tar itu med dessa frågor i nära framtid. Trots detta, samtidigt som vi kommer se mellan fingrarna med att du lägger på dig på din kroppsvikt på skräpmat och hoppar över ett par bikini linje vaxning sessioner, så kommer vi inte ursäkta att du blir lat med dina underkläder. Tänk inte ens tanken på stora och baggy mormor trosor, och om du funderar på att inte matcha din behå med dina trosor, ja, då sätter vi ner foten. Det finns verkligen fantastiska underkläder där ute, speciellt från företag som Vogeni, som lagerför hundratals olika stilar av sexiga underkläder och underkläder, så se till att du kolla in dem och bär dina underkläder med stolthet. En grön behå med oranga trosor funkar bara inte, så se till att du bär matchande behå och trosor. Om du är lat kan du komma undan med svarta trosor och någon färg behå om du vill, för som vi har sagt, svart funkar med allt. När du beger dig till Vogeni och ser hur fantastiska deras underkläder faktiskt är, skulle du inte drömma om att misslyckas med att matcha behå och trosor.

Avsluta ditt utseende med höga stövlar – Det är bara något med en kvinna som bär höga stövlar, vi kan inte få nog av det, och om du letar efter att verkligen vända huvuden, kommer ett par åtsittande jeans eller leggings i kombination med höga stövlar att göra underverk, plus att dina ben och fötter kommer hålla sig varma och sköna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *