Hur du köper underkläder till någon speciell

Det finns så många olika sätt att vakta upp din betydande andra halva. För en rolig och flörtig sätt att fira på, överraska dem med något så speciellt och krydda upp saker och ting med några söta nya underkläder.

Intresserad av att ge bort något sexigt, men inte var du ska börja? Låt oss ge några tips och tricks på hur man kan plocka ut underkläder för din bättre hälft;

Börjar du i rätt ände?

Innan du drar igång och letar efter en gåva till någon du verkligen tycker om, se till att det är lämpligt att du ger det som du har tänkt. Underkläder kräver oftast att man känner personen väl och att man har en djup relationen sedan innan.

Kolla upp storleken

Storleken är definitivt viktigt när de köper underkläder men kan bli lite förvirrande. Vissa stilar kommer i traditionella storlekar, medan andra är gjorda enligt bh-storlekar med varierande storlekar på kupor och band.

Ett bra ställe att börja på när man räkna ut vilken storlek du ska välja för din bätte hälft är genom deras klädsel eller storlek, om du inte har möjlighet att kontrollera kläderna som din partner bär. Detta kan ge dig en uppfattning om storlek att utgå ifrån, och kan vara en bra referens.

Det brukar rekommenderas att leta efter plagg med mjuka kupor när du köper en present, eftersom de erbjuder mer rum. Mjuka kupor är känsliga och är inte lika strikta med särskilda kupstorlekar. Om du absolut inte har en aning om vad hennes storlek är, och inte kan ta en titt på allt hon, kan en one-size-fits-all siden morgonrock vara ett perfekt val!

Välj din metod

Nästa steg är att besluta om du ska ta itu med dina inköp i butik eller på nätet. Båda har sina egna fördelar och nackdelar: i butiken kan du titta och känna på ett objekt, och minimerar väntetiden, medan du är online kan du få en mer komplett bild av vilka stilar du är ute efter, och ibland finns de tillgängliga i lager och storlekar i större utsträckning. Näthandel är också ett bra alternativ för underkläder. Om det är första gången du handlar underkläder och du inte är säker på var du ska börja, kan näthandel vara ett bra alternativ.

Om du börjar kolla runt på nätet vad som finns där, kommer du snart se att de flesta butiker erbjuder all den information du behöver för att ta ett beslut. Du bör uppmärksamma dig över beskrivning och detaljer, då de kan växla från det ena objektet till det andra. Du vill även kolla in diverse storlekstabeller, då vissa storlekar kan passa på olika sätt beroende på material/plagg. Det är också smart att hålla ett öga ut för rea eller kupongkoder som kan läggas till i kassan, som normalt återfinns på en specifik plats på hemsidan eller i sidhuvudet eller sidfoten. När du handlar på nätet, se till att kolla upp det beräknade leveransdatumet för att se till att det kommer fram i tid.

Välj din stil

Nu måste du välja vilken typ av underkläder att köpa. Det är en värld av underkläder där ute för varje stil, och erbjuder verkligen något för alla. Men med så många alternativ, hur tar man ett beslut? Att hålla person du ska handla till personliga preferenser i åtanke är alltid viktigt och ser till att deras personlighet kommer att ge oss ledtrådar om vad som kommer att passa deras smak.

Februari är den perfekta tiden att fräscha upp underkläderlådan och för att experimentera med nya stilar, varumärken inför ofta nya kollektioner med trendigare delar, för att gå vid sidan av de mer traditionella klassikerna. Du kommer alltid att se en ökning i stilar som är rött och svart, då de tenderar att vara ”klassiska”, du kommer även hitta underkläder med blomtryck vilket vittrar om sommarens intåg. Vi ser många blommiga mönster med rosor, antingen tryckt eller spetsar, tillsammans med hjärtn både här och där.

En teddy eller body är en klassisk måste-ha underklädesplagg som varje kvinna bör ha i sin garderob. En av de saker som gör dem så bra är att de kan fungera under minst 2 tillfällen. Denna stil är väldigt populär just nu, inom både underkläder och ytterkläder vad gäller mode, och kan vara en och samma. Det finns så många alternativ i utföranden för denna stil som kan bäras i sovrummet eller med jeans och en kavaj.

Om person du ska handla till inte bär underkläder så ofta, eller aldrig har gett sig på det, kan morgonrockar och kimonos vara en fantastisk gåva, eftersom de är silkeslena, och mjuka och kan användas samtidigt som man gör sig redo på morgonen, samt slappnar av på helgerna eller som ett lager med behå och trosa.

Bodys är underbara för de mer äventyrliga underkläderna. Dessa bodysuits som är som en one piece, är gjorda av liknande material som strumpor, och är oftast mönstrade eller helt gjorda från nätstrumpor. De kan bäras antingen som de är, eller som lager, vilket gör dem till ett bra alternativ för dig som vill prova något nytt.

För dem som föredrar något med mer täckning, välj en chemise eller ett sovset. De är tunna och mjuka, utan att visa för mycket. På andra änden av skalan, för de som föredrar mindre

täckning, kan prova underkläder stilar med skärningar och remmar.

För den som har allt, prova ett gåvoset eller gör din egen! Här kan du alltid förstärka ditt budskap, med att lägga i massageolja och en sovmask. Fjäder ticklers är också ett utmärkt komplement till en gåva, eftersom den innehåller något till er båda.

Om du inte vet om den typiska stilen eller inte kan räkna ut det, håll dig då till en baby doll och matchande trosa då det är smickrande för alla kroppstyper.

Andra tips att komma ihåg när du handlar? Fråga alltid om vad som gäller vid retur eller byte, och se till att du behåller kvittot.

I slutet, kom bara ihåg att njuta av dig själv. Enligt oss handlar det om underkläder, så ha roligt under tiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *