Den sanna kraften av G-String

Många kvinnor skulle säga att de älskar stilen som kommer med g-string. G-stringtrosor är bekväma, de kommer i fina stilar och de går i princip obemärkt förbi. Jag är säker på att de flesta kvinnor i världen som inte har några. Jag har själv en del och jag älskar dem. De är så bekväma och ibland känns det som att du inte har något på, det är hur bekväma som helst.

Ibland kan folk missta string för G-string, men nej, det är de inte. De är två helt olika stilar. Även om G-string faller i stringtrosor kategorin, är de faktiskt inte stringtrosor. Det finns några fördelar med att bära en G-string. De är osynliga, bekväma, vackra och eleganta.

Vi såg först g-string komma till världen genom en smal remsa av tyg som bars av indianer och därifrån har det bara utvecklats från det. Sedan började man se stilen dyka upp på scenen. Så småningom blev det så populärt att kvinnor ville bära g-string. Nu kan du få en vanlig g-string eller underkläder ensemble tillsammans. G-strängar har blivit mycket populära.

De har många olika stilar och tyger. Några tyger som används är bomull, siden, läder och silke. Var bara försiktig när du väljer de rätta eftersom om du inte väljer på rätt sätt kan de tendera att vara mycket obekväm att bära. Den bästa typen av g-string är de gjorda av ett syntetiskt material eller silke.Du behöver inte ha dem för tight, eftersom du lätt kan få en infektion. Bär dem alltid lite lösa.

G-string finns även till badkläder. Dessa badkläder är riktigt fina och attraktiva. Kvinnor tenderar att vilja bära denna stil eftersom när de vill sola, kommer de inte få solbränna linjer på grund av stilen. G-string badbyxor är mycket praktiska om du letar att få en fin solbränna.

Underkläder med g-string är min favorit. Det finns många stilar och ibland kommr de även med underkläder. Du får en riktig sex appeal när du bär dem. Jag är säker på att om du har aldrig någonsin burit dem innan, kommer du verkligen att gilla dem om du ger dem ett försök. Du kan även sätta på en söt topp och visa för din betydande andre hälft. Jag är säker på att han kommer att njuta av det mycket.

Hur många av oss har det problemet att normala trosor åker upp, eller ser ut som gamla dam underkläder?

Jag är säker på att det är en hel del av er som har det här problemet.Det är därför G-string är något bättre. Du har inte det problemet alls. Om du köper de rätta, kommer det att känna sig så bekväma att du inte ens känner dem.

När jag var yngre, brukade jag bära normala trosor, men jag gillade det aldrig riktigt. De var obekväma eller ointressanta. Jag hade problem när jag hukade mig, eller satte mig ner, och plötsligt syntes dem. Jag var tvungen att antingen fortsätta dra ner min tröja och upp med mina byxor, det började bli riktigt irriterande. Jag upptäckte snart G-string och tänkte ”Detta är vad jag behöver.” Så jag bytte snart min stil, och fick dessa, och wow jag blev helt kär i dem. Jag bar även trosor också, men G-string var min favorit.

Fördelar med en G-string

 1. Passar till höfterna och kommer inte att åka upp
 2. Ingen solbränna linjer när du bär badkläder
 3. Känns som att du inte har något på
 4. Bekvämt?
 5. Ingen troslinje
 6. Du kommer att känna dig svalare under varmare väder
 7. Mycket sexigt
 8. Män älskar dem

Nackdelar med en G-string

 1. Absorberar inte svett under en varm dag

2.Få fel storlek och det skulle vara obehagligt

 1. Bär dem inte varje dag
 2. Om du bär tunga jeans kan de skava eller bli irriterat
 3. Om du bära hippa kramande jeans, kan du lätt se G-string ovanför midjan
 • Kom bara ihåg att alltid fokusera på stil och material och välj alltid en storlek större än din normala underkläder.

 Det finns också en del andra nackdelar med g-string.

 • Infektioner – Se alltid till att du har god hygien och byt ut dem regelbundet.
 • Obehag – Se bara till att du får rätt storlek och allt kommer att bli bra. Det kan ta lite tid att vänja sig om du aldrig har använt dem innan, men i slutet kommer de att vara riktigt bekväma.
 • Hudirritation – Du kan få utslag eller klåda genom att bära vissa tyger.
 • Inget Skydd – Rekommenderas inte att bära under någon typ av fysisk aktivitet eftersom det inte finns mycket stöd på detta område.

Fler fördelar med att bära g-string

 • Tyger – Material som Läder, Bomull, Lycra och Silk är ett säkrare val. De ger otrolig förmåga när det kommer till att andas.
 • Inga linjer med solbränna –Säga hej då till solbränna och linjer. Eftersom tyget går mellan skinkorna behöver du inte oroa dig för linjer vid solbränna.
 • Badkläder och Underkläder Anpassningsförmåga-

De kan också fungera som både badkläder och underkläder. Du kan stoltsera din hud mer och har en bättre solbränna.

G-string är mycket sexigt och tilltalande. De gör att kvinnan känner sig sexig och har självförtroende i sig själv. Det finns så många sådana att välja mellan. Jag var först tveksam om jag ville skaffa några eller inte men nu är jag glad att jag gjorde eftersom de är en av mina favoriter nu. De Y-formade är de bästa att skaffa, eftersom du inte behöver bry dig om ”är att det visar sig?” Stilen är den bästa om du ska skaffa hip-huggers.

Jag är säker på att ingen kvinna vill bära mormortrosor? Jag hade ett par för en lång tid sedan och hatade dem. Jag var yngre och visste inte mycket om’ olika stilar av underkläder. Jag hade dem på mig en hel del och man kunde se troslinjen. Jag fick nog och bestämde mig för att prova lite olika stilar och kom så småningom över G-string och jag var tvungen att köpa några. Jag bär nu dessa plus andra string och spets bikinis. Jag kommer aldrig gå tillbaka till stora och ointressanta underkläder igen.

Din man kommer definitivt älska när du bär dessa. De tar kvinnan till en helt ny nivå och han tycker om det mycket mycket (talar av erfarenhet).

Du kommer att se en helt annan sida av honom när du bär en G-string, lita på mig. Sexiga underkläder för kvinnor är verkligen tilltalande och elegant. Han kommer att älska dig ännu mer om du kör på detta för honom, en natt.

Du kan också bära en del andra saker med g-string som stockings, en korsett, linnen eller en baby doll.

Tänk bara på alla de fantastiska och sexiga kläder som du kan komma upp med att bära med g-string. Vill du lägga till viss spänning i sovrummet, vad sägs som att ha en annan outfit varje natt iklädd g-string? Det kommer definitivt att skapa stämning. Det finns så många att välja på, jag har bara nämnt några, men det finns mer. Sätt lite spänning och krydda till det i sovrummet med ett annat tema som g-string.

 Många av er har säkert fortfarande tvivel om g-string, eftersom bara genom att titta på de, tror du att det kommer att göra ont eller hur? Jag vet, jag brukar vara så. Jag skulle tro att ”Det måste vara obehagligt at bära” men det är det verkligen inte. Du måste bara fokusera på tyg och stil. Tidigare hade jag enkla underkläder, men inte längre. Jag gillar alla olika stilar och utseendet som g-string . De är så mycket bättre än vanliga underkläder. Tänk bara på g-string med badkläder och inga mer linjer vid solbränna. Det är en viktig prioritering för vissa kvinnor.

Titta hur länge de har funnits. De har funnits ända sedan indianerna. Denna bör säga dig något. Sedan började stilen förändras övertid, och showgirls började att bära dem och sedan ville alla ha dem. G-string ta fram skönheten i kvinnor och deras feminina sida. Ja, vissa killar bär dem också. Det hjälper med stöd vid din underdel. Ger dem en bra look därnere också. Det kan vara svårt att till en vänja sig, men så småningom kommer du älska dem. En hel del modeller, både män och kvinnor bär g-string, eftersom det gör att din kropp ser mer attraktiv ut, och i princip för ut din sex appeal.

Mitt favorittyg för g-string är spets med bomull. Se alltid till att det är bomull någonstans i din g-string, eftersom det tenderar att vara mer säkrare och bekvämare.  Jag älskar spets, siden och satin i mina underkläder. Sist jag faktiskt bar riktigta underkläder var nog ca 4 år sedan. Jag har verkligen ingen anledning att bära några just nu. Jag älskade det när jag gjorde bära det. Det fick mig att känna mig sexig, attraktivt, tilltalande och det stärkte mitt självförtroende.

Jag är säker på att samma sak skulle hända någon annan kvinna. Jag vet att vissa kvinnor tenderar att inte vilja gå till butiker eftersom de kan känna sig obekväm och det är fullt förståeligt, speciellt första gången. Du kan alltid kolla saker på nätet innan du går till själva butiken och kom ihåg, de har oftast fler alternativ online. Det finns många webbplatser att välja mellan och de har alla diagram för olika storlekar, så att du kan mäta dig hemma med ett måttband. Bara prova och utforska olika typer av g-string.

Kom ihåg att välja en storlek större än din vanliga strumpbyxor storlek och forska om olika typer av tyg. Ha kul med din man i sovrummet också. Du kan bära g-string, stockings, en korsett och några klackar för att skapa stämning. Åh jag slår vad om att han kommer att älska det. Bara prova några nya tekniker i sovrummet, det är absolut inget fel med det. Att prova nya saker är en stor upplevelse.

Jag hoppas att du tar dig denna information och provar på vad jag sagt, lita på mig det kommer att bli en fantastisk upplevelse. Se het ut för din man och ge honom det han önskar. När män ser sina kvinnor uppklädda med sina underkläder får det dem att känna sig speciella inuti. Han är bara din och du vill få hans drömmar att komma i uppfyllelse, eller hur? Jag gillar att också behaga min man genom att ge honom en show. Det är ni skydliga damer. Visa upp din skönhet till din man genom att bära g-string. Det kommer att bli hans bästa stund i livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *