Allt du behöver veta om tankinis

Tack och lov finns det nu tydliga tecken på att våren är på väg. Ja, det kan fortfarande vara snö och is på marken men det kommer inte att pågå mycket längre till. Med vårens ankomst kan vi vända vår uppmärksamhet till sommaren, och i första hand till säsongen för baddräkter. Det finns inget bättre än att ligga stranden med människor som du bryr dig om, som du leker i havet med, kopplar av i sanden med, och låter solen försiktigt värma dig. De problem som många människor står inför är att hitta badkläder som faktiskt får dem att känna sig attraktiva och bekväma. Mer ofta än inte väljer kvinnor att använda one piece baddräkter som ser ut som om de var avsedda simlaget i OS. Visst, dessa one-piece baddräkter gör jobbet, men de är inte så mycket att titta på. Om du är trött på att förlita dig på tråkiga one-piece baddräkter, kanske du vill överväga att investera i en tankini. Tankinis är mycket populära och sommaren 2018 ser ut att bli det år som tankini verkligen tar fart. Om du inte är säker på vad en tankini är, eller hur du hittar den perfekta, läs den här artikeln och allt kommer att bli klart.

En kort historia av badkläder – Innan vi tar en närmare titt på Tankinis, ska vi först resa tillbaka i tiden och lär dig mer om historien av badkläder. Du förstår, för århundraden sedan, simmade inte folk för skojs skull eller som ett sätt att komma i form. De använde faktiskt havet, samt pooler av vatten, som ett medel för att ta ett bad. Det är där namnet ”baddräkt” härstammar från. Män och kvinnor badade i sjöar, med en del av de sjöar var för män, och den andra delen av sjön för kvinnor. De skulle inte bada nakna, eftersom det skulle innebära att visa upp sig framför fullständiga främlingar. I stället bar de specialdesignade kläder. Som alltid hade kvinnor definitivt den värre delen, då de behövde bära stora och tunga klänningar. Det är rätt, kan du föreställa dig hur jobbigt och obekvämt det skulle vara att försöka tvätta dig själv iklädd en klänning? För att göra saken värre, eftersom människor var så konservativa, var kvinnor förbjudna från att visa alltför mycket hud framför män på andra sidan av sjön. För att säkerställa att deras klänningar inte åkte upp i vattnet och visade benen, var de tvungna att sy vikter i klänning. Då åren gick, började människor att visa mycket mer av intresse i simning och hygienen förbättrades, så folk behövde bli mer rörliga i vattnet. Hårdare och lättare badkläder har skapats för kvinnor som börjat visa mer och mer av hud som åren gick. Så småningom fick vi en standard one piece badkläder som fortfarande är populära i dag, liksom bikinis, vilket visade sig vara en riktig ”game changer”. Från bikini:n kom den ödmjuka tankinin och det är denna underbara skapelse som vi ska titta på nu.

Vad är en tankini? – En tankini är en bit av badkläder som har utformats för att erbjuda lite mer täckning till kvinnor som kanske inte är alltför säkra med att visa upp sina magar, eller helt enkelt så mycket hud som de skulle göra om de var iklädd en bikini. Namnet ”tankini” är en kombination av ”bikini” och ”tank top”. Om du tänker dig en bikini där du bär ett linne som motsats till en vanlig bh-typ topp, är det vad du har med en tankini. Tankinis är utformade för att smickra kvinnor av alla kroppsformer och storlekar, ger dig att välja den perfekta storleken och passar dock. Tankinis kommer i en rad olika utföranden, storlekar, stilar och färger, och att hitta din perfekta passform är inte så enkelt som man kunde ha förväntat sig. Det finns en hel del att tänka på innan du köper en tankini, men när du gör rätt val, kommer du vara glad att du gjorde.

Vem är Tankinis avsedd för? – Det enkla svaret är att tankinis är avsedda för den som vill bära dem. De är framför allt avsedda för kvinnor som är kropp-medvetande och som kanske inte är bekväma med att bära en bikini. Men, tankinis kan bäras av absolut alla. Oavsett om du är något mer konservativ och inte vill avslöja för mycket hud, eller om du helt enkelt är ute efter att köpa några helt nya badkläder som är lite annorlunda än vad du brukar ha, är tankinis perfekt. Tankinis är bra för simning som de är lätta och stödjande, men på samma gång är de också bra för sport och fysiska aktiviteter. Om du gillar att spela frisbee på stranden, eller kanske delta i ett spel som beach volleyboll, är tankinis den perfekta lösningen, eftersom de ser bra ut, plus att de erbjuder komfort och stöd så att du känner dig bekväm utan att behöva bekymra sig om något lossnar och du avslöjar mer än du kanske vill.

Olika former av tankinis Om du funderar på att köpa en tankini är det första mycket viktigt att du förstår de olika alternativ som finns för närvarande. Dessa inkluderar:

Halter topp tankinis – Halte topp tankinis fäster runt halsen och har ett tjockare än vanligt spännband. Om du har stora bröst så är halter topp tankinis bra eftersom de lyfter bröst och erbjuder massor av stöd. Detta innebär att dina bröst inte är bekväma och stöds, men de ser också bra ut eftersom du kommer att få en fantastisk klyvning. Du kan även köpa halter topp tankinis med bygel kupor för ännu bättre stöd. Vad gäller halsen, kommer du att bli bortskämd med val. Du kan välja halter topp tankinis med stor hals, toppar med v-necklines, horisontell och rak-skärning, och mycket mer därtill. Även om de fungerar bra på storbystade, kan halter topp tankinis också se väldigt sexigt ut på kvinnor med mindre bröst.

Större toppar för tankini – Större toppar för tankini är fantastisk för tillfällen då du verkligen vill utstråla kvinnlighet och skönhet. Tankini toppar med större är bra för kvinnor som inte är rädda att visa upp sin klyvning. De fungerar bäst för medelstora bröst, även kvinnor med större bröst kan också dra nytta av dessa tankini topps om de köper rätt stil och passform. Om du bestämmer dig för att köpa en med större urringning, är det viktigt att välja en tankini med bygelstöd, annars kommer dina bröst falla ut när som helst, plus att de inte blir alltför bekvämt stöd.

Push-up behå tankinis – Push-up-behå tankinis är perfekt för kvinnor som kanske är ute efter att avslöja lite mer klyfta än de vanligtvis gör. I grund och botten, om du tänker dig den bästa push-up behå som tänkas kan, är det vad du kan få om du väljer en push-up-behå tankini topp. Dessa är definitivt bäst lämpliga för kvinnor med små bröst som vill framhäva sin klyvning. Inte bara erbjuder de bra lyft och stöd, men de har också extra vaddering i kuporna så att dina bröst kommer att se ännu större ut än vanligt. För kvinnor som vill känna sig sexiga och stärkta, är push-up bh toppar tankini perfekt.

Olika bottnar – hittills har vi bara tittat på toppen, så låt oss nu fokusera på botten. Tankinis har också en mängd olika botten designs och stilar. Några populära exempel är string bottnar, som anses vara den mest avslöjande formen av en tankini. Dessa bottnar är fäst med en tunn string och de avslöjar en hel del hud. De är inte särskilt mycket stöd så om du funderar på att ta en joggingtur på stranden, eller spela ett spel beach volleyboll, kanske du vill ha något lite mer stödjande. Om du emellertid vill osa sexighet på stranden, ja då ska du välja stringbotten. Du kan också välja kjolar, låga och mitten bottnar som erbjuder lite mer täckning och stöd, men ser fortfarande väldigt sexiga ut. Kjolbottnar är perfekt för kvinnor som inte vill visa upp sina höfter och/eller lår ännu, eftersom de täcker övre ben men ser fortfarande väldigt förförande och elegant ut.

Vart du ska välja den bästa tankini? – Om du är ute efter att köpa en tankini för kommande säsong, finns det bara ett ställe du måste besöka, och det är Vogeni.SE. Vogeni är en av Europas främsta leverantörer av badkläder och mode för kvinnor, och deras rykte talar för sig själv. Vogeni lagerför bokstavligen hundratals tankinis, med praktiskt taget varje stil, färg, passform och design som du någonsin kan önska. Ta inte bara vårt ord för det, besök deras hemsida och kolla själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *