Shoppa Underkläder – Den Ultimata Köpguiden för Sexiga Underkläder

Är du ute efter att krydda upp ditt sexliv? Kanske är du helt enkelt ute efter att öka ditt självförtroende och känner dig sexigare? Oavsett vad du är ute efter att uppnå, som många av livets problem, är underkläder svaret. Om du aldrig har ägt sexiga underkläder innan, kan detta vara en spännande upplevelse. Du hittar dig själv ogilla de val du har framför dig, och inte veta var du ska börja. Detta är en av de viktigaste orsakerna till varför människor kämpar när de ska köpa underkläder. Underkläder, precis som människor, kommer i alla former och storlekar, och att hitta en stil som kompletterar din personlighet är avgörande. Lyckligtvis, är det där jag kommer in. Du förstår, jag har köpt och burit sexiga underkläder i över tio år nu. Jag minns fortfarande mina första underkläder som om det var igår. Inte för att det såg bra ut eller kändes bra. Åh nej. Anledningen till att jag minns det var det eftersom det var en katastrof. Jag, liksom många andra kvinnor, var själv medveten om min kropp. Jag är vad man skulle kalla plus size, och jag har därför försökt att dölja min kropp med löst sittande kläder som nästan alltid var svarta. Varför svart? Tja, eftersom svart är en bantningsfärg. De underkläder som var tänkt att vara en korsett som lyfte bröst, som gav stora klyvning, toppat med en rem som accentuerade rumpan. Vad jag istället slutade med, var en löst sittande korsett som gav noll klyvning och noll stöd. Stringtrosan var också för stor så fick mig att se ut som om jag inte hade någon rumpa alls. Det var en katastrof, så jag pratade med min vän som arbetade inom detaljhandel och gjorde saker rätt. Mitt nästa försök fick mig att se och känna mig sexigare än någonsin. Här följer hur man köper det perfekta set med sexiga underkläder.

Se till att du är på humör för att handla – Först och främst, om du inte är på humör för att handla underkläde, är det inte ens läge att köpa något! På allvar, det är det bara inte. Jag har gjort det misstaget förut och jag slutade upp med att köpa första saken jag kunde hitta, så att jag kunde sluta surfa och gå och lägga mig. Värt att säga dock, när det kom fram att jag provat det på, hatade jag plagget, och slösade bort ännu mer tid att skicka tillbaka det. Shopping av sexiga underkläder bör inte vara en knepig uppgift. Det bör vara en spännande upplevelse som du njuter av och tycker är kul. Om du går och handlar på det lokala köpcentret, eller om du handlar på nätet från bekvämligheten av ditt eget hem, kommer du att behöva se till att du är på humör för att handla. Det kan ta timmar att hitta de perfekta underkläderna, så om du inte är på humör, gå till sängs, vänta tills du har en extra timme eller två, och försök igen. När jag gjorde misstaget att handla när man inte är på humör, hade jag haft en lång dag på jobbet, jag var trött och jag ville bara gå till sängs. Jag hatade allt som jag hittade på min surfplatta och det slutade med att jag bara köpte den första outfiten, så att jag kunde gå till sängs. Nästa gång jag shoppade, var jag utvilad, jag var avslappnad och jag var på humör för att handla. Jag spenderade ca en timme på min soffa, kollade igenom outfit efter outfit tills jag hittade en som jag älskade, och gissa vad, jag bär fortfarande outfiten regelbundet idag!

Undersök detaljer och kvalitet – Innan du förbinder dig till underkläder, se till att du undersöker dem och kollar in alla detaljer och kvaliten på produkten. Prova inte bara den på, och se hur det känns, och läs inte bara material etiketten för att se vad plagget är gjort av. När du köper underkläder, vill du att dem håller. Ta dig tid att undersöka sömmar och detaljer på kläder och se hur de ser ut. Se hur snygg sömnad är och leta efter några revor eller hål. Du bör också se till att underkläder känns fina och välgjorda. Normalt kan du få en uppfattning om hur väl ett objekt är bara genom att känna på det. Om det känns tunn och bräckligt, är det nog billigt. Om det dock känns mjukt, men ändå stadigt, är det nog väl-gjort. Ta dig tid att undersöka underkläder, men inte för hårt. Du behöver inte använda mikroskop eller förstoringsglas och granska varje liten centimeter, bara ge den en snabb gång och se hur det ser ut och känns.

Välj det som du gillar – När du köper underkläder, är du den enda person du köper för, ingen annan. Visst, vissa kvinnor köper underkläder för att krydda upp sitt sexliv, men även så, de underkläder som du köper bör vara vad du vill ha, inte vad din partner vill att du ska bära. Glöm vad tidningarna säger, glöm vad din bästa vän säger, och glöm vad samhället säger. Om du vill ha ljusrosa och gula underkläder, kör på det! Så länge du mår bra i vad du bär och verkligen känner dig bekväm, sexig och befogenhet, strunta i vad andra säger. Livet är för kort för att leva våra liv att försöka leva upp till andra människors förväntningar och preferenser, så du bör fokusera på dig och vad du vill när det kommer till sexiga underkläder.

Glöm inte att slutföra utseende – Om du verkligen försöker att se ut och känna dig sexig i dina helt nya underkläder, då kan tillbehör lägga till den där sista touchen för sexig look. Säg till exempel att du väljer en svart korsett och trosor, varför inte slänga på några strumpor eller hängslen med en höfthållare? Fixa din makeup, din stil, ditt hår, och glöm inte att kasta på ett par höga klackar. På allvar, om det är en kille i åtanke, den andra sedan han knäppen ögonen på dig att han inte kommer att kunna innehålla sig själv och kommer säkerligen att kasta sig över dig innan han ens stängt dörren. Tillbehör behöver inte vara komplicerat eller dyrt, och de kan verkligen göra en stor skillnad.

Om du är osäker välj svart och/eller röd – När det kommer till sexiga underkläder, är det bra att vara äventyrlig nu och då och att prova nya saker. Men om du hatar alla andra färger, och du känner att du bara inte tycks kunna hitta en färg som kompletterar din hudton, då kan det troligtvis inte bli fel med svart och/eller röda. Svarta eller röda underkläder är idiotsäkra. Allvarligt, det funkar med allt, det har en bantningseffekt, det är otroligt sexigt, och det är levande och kommer säkerligen att vända huvuden för alla rätt skäl. Du kan välja allt svart, eller rött, eller så kan du mixa och matcha. Kanske en svart babydoll med röda franska trosor och en svart spets höfthållare och stockings? Du kan bokstavligen inte kan gå fel med svart och/eller rött, så om du inte kan besluta om en färg, tja, nu kan du det.

Se till att det smickrar din figur – Detta är kanske den mest viktig del av några underkläder, men det är också något som många kvinnor verkar förbise. Det spelar ingen roll om du är kurvig eller petite, med rätt underkläder kan du se fantastisk ut, det är helt enkelt en fråga om att hitta en stil som smickrar din figur. Om du har stora bröst till exempel, vill du ha underkläder som lyfter och stödjer bröst samtidigt som det ger dig klyvning. Om du har små bröst, måste du se till att du väljer underkläder med kupor som är rätt storlek och kanske vadderad så att dina bröst inte ser dolda ut. Om du är självmedveten om din mage men är stolt över din bröst, kommer du vill att underkläder som ger stora klyvning, samtidigt som den är tillräckligt lång för att dölja din mage och de delar av kroppen som du vill dölja. Om du har en stor rumpa, välj underkläder med bottendel som verkligen tar ut formen på din rumpa. Du vill inte ha hängiga trosor som tynger ner, eller lämnar dig med en mindre bakdel. Nej, vad du vill ha, är trosor som framhäver dina kurvor och ger dig en rumpa, som Kim K skulle vara avundsjuk på.

Vart hittar man de bästa sexiga underkläderna? – Nu har du en bättre uppfattning om vad som behövs för att hitta sexiga underkläder, det sista du behöver veta är var man kan köpa dem ifrån. Vogeni är en av Europas ledande främsta leverantörerna av sexiga underkläder och dammode och de har år av erfarenhet bakom sig. Kundnöjdheten talar för sig själv, precis som alla recensioner. Jag har köpt otaliga underkläder från dem, liksom ett antal baddräkter och klänningar och har inte blivit besviken en enda gång. Om du letar efter sexiga underkläder, se till att kolla in dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *