Nytt år – Nya sexiga du

När det kommer till intima kläder, kan det vara dags för en stor, sexig nyårs makeover. Varför inte göra detta till ditt sexigaste någonsin? Lite extra uppmärksamhet kring dina underkläder kan göra en stor skillnad i hur du känner dig som kan resultera i en allmänt bättre attityd.

Om vi tar en titt: Början på ett nytt år är en bra tid att rikta lite extra uppmärksamhet åt dina underkläder och blicka över med en lite större översyn, då det antagligen var ett tag sedan sist. Vad bör du egentligen kasta? Allt som sträckts ut, utslitet, sönderrivet, missfärgat eller något som inte längre gör sitt jobb. Om du inte har slitna underkläder som du inte använt på säg ett år, är chansen att du inte kommer att använda dem väldigt stor – släng!

900x1200_0_1412482715_2094

Spetsigt … och livligt: Ibland så gäller det bara att bära underkläder som ska fylla sin funktion som att vara praktiska och inget mer, inget nonsens. Och så finns det dom gånger då det gäller att bära det där super sexiga underkläderba som kan få dig att se ut som en lyxig brud i en fin förpackning! Se till att din garderob med underkläder har några av dessa supersexiga par så att du kan utstråla som den där sexiga kvinna du faktiskt är. Spets behåar och trosor i en matchande uppsättning är definitivt något du kan utgå ifrån.

Du är en kvinna … inte Gumman från Norr! Jo visst, det är Januari månad med det behöver inte betyda ”jag måste klä mig som en eskimå”, åtminstone inte när du är i sovrummet. Hattar, parkas, halsdukar och handskar är alla underbara garderob objekt för att hålla dig varm där ute, och kommer definitivt att hålla bort vinterns kyla, men i sovrummet finns det mycket mer effektiva sätt att skapa värme som innebär betydligt mindre kläder! Sexiga och sensuella underkläder kan vara en överraskande effektiv metod för att möta vintern! Lita på oss!

Testa något nytt: Nytt år ger även tillfälle att prova något nytt och bryta sig ur de gamla mönstrerna som kanske tidigare har definierat dig. Tänk lite utanför lådan och prova några Peek-a-boo underkläder, lingier underkläder, korsetter och matchande höfthållare, läder eller vinyl, eller varför inte slå på stort med en lång drömmande klänning-om det är ett nytt utseende du är ute efter för att verkligen dra till dig uppmärksamhet och samtidigt känna dig otroligt sexig.

När det nya året kommer, tänk på att göra det mesta av det, sätt lite extra sexig fokus på numret 2017! Gör detta året till ett år där du helt enkelt känner dig självsäker, med rätt attityd och rätt klädsel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *