Enkla tips när du ska köpa en sexig babydoll

En av de vanligaste frågorna är hur man köper en sexig babydoll, och vad man ska ha i åtanke när man köper detta plagg. Det kan vara snårigt att hitta rätt babydoll bland hundratals andra sexiga underkläder på sidor som vogeni.se i Sverige. Det finns även hundratals andra onlinebutiker med sexiga underkläder att välja mellan.

900x1200_0_1459913555_6045

Till att börja med måste du veta att en babydoll är ett attraktivt plagg som passar nästan alla kroppsformer, från smala och slanka kvinnor till kvinnor i större storlekar. En babydoll är ett klassiskt plagg som härstammar från 1950-talet. Det har varit modernt i över femtio år, vilket säger mycket om hur kvinnor i alla åldrar, former och storlekar uppskattar det. Dess popularitet beror bland annat på att en babydoll signalerar ungdom, oskuldsfullhet och söthet. Vilken kvinna kan stå emot det?

En babydoll är oftast ett kort, ärmlöst nattlinne med formade kupor och lös kjol, som oftast går ner till mitten av låren, men det finns förstås flera andra stilar och sorter. Vanliga alternativ är skirt material, exotiska tryck, och spets. Vissa material är silke, nylon och chiffong. En babydoll är ofta prydd med veck, spets, päls, rosetter eller band – ibland till och med en blandning av alla dessa, för de som vill ha lite mer attraktiva eller vågade detaljer på sin babydoll.

En babydoll är självklart också attraktiv, särskilt när de säljs ihop med en matchande trosa (oftast en stringtrosa eller G-string). Det är ett sött, attraktivt alternativ som definitivt kommer göra din babydoll till ett populärt inslag i garderoben.

Låt mig gå igenom ett par tips och saker att ha i åtanke om du vill köpa en babydoll.

Att handla online

När du köper en babydoll är det bra att söka online. Detta skiljer sig förstås från1950-talet, när kvinnor var tvungna att gå in i butiker för att köpa sexiga underkläder och riskera att känna sig dömda av butiksbiträdena. Idag slipper man den skammen, och att handla online har gjort det lättare än någonsin att köpa attraktiva underkläder. Onlineshopping erbjuder dessutom fler stilar, färger och storlekar än vanliga butiker. I Sverige finns alla produkter vi behöver i vardagen, och lite mer exklusiva produkter som en särskilt utformad babydoll. Du kan till och med beställa skräddarsydda produkter från vissa av dessa onlinebutiker.

Kroppsform och figur

En annan sak att ha i åtanke när du ska köpa en babydoll är att välja en urringning som passar din byst. Många babydoll har V-ringning med inbyggda kupor med push-up, vilket är bra för kvinnor med mindre byst, eller kvinnor som vill lyfta brösten och framhäva dem från deras bästa sida. Djupare urringningar är bra för kvinnor med större byst. Om du är slank bör du undvika krås runt urringningen eftersom krås har en tendens att framställa ansiktet och bysten i konstig dager.

Färg och mönster

Fundera noga på färgen och mönstret när du ska köpa en babydoll. Rött kanske är sexigt, men inte om färgen får dig att se ut som om du har influensa eller om du redan har rosa toner i huden. Det viktigaste är att matcha din hudfärg med babydollens färg, så försök att välja en färg som matchar din hudfärg och hårfärg, precis som när du köper andra kläder. Var försiktig med alltför exotiska mönster, då dessa kan ta över och förstöra den oskyldiga men attraktiva stil du siktar på.

Material i din babydoll

Fundera slutligen på materialet du väljer. Det kanske låter oviktigt, men det är mycket viktigt att välja ett mjukt och bekvämt material om du planerar att bära din babydoll ofta. Omvårdnad är också viktigt, vilket gör att material som silke kanske inte är det bästa valet. Det är helt okej, eftersom nylon är ett perfekt substitut och är mycket lättare att maskintvätta. En babydoll ska ju göra ditt liv bättre, inte krångligare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *