Micro Bikini Utmaningen

Det finns så många typer av bikinis ut i världen idag, så vi kvinnor har ibland svårt att ta beslut. Det är allt från sexiga one pieces till tankini till micro bikini. Micro bikinis är en slim stil av bikini och den mest avslöjande. En sak är säker om du vill ha en riktigt bra solbränna är micro bikini din bästa insats. Vissa kvinnor kommer inte att acceptera dem på grund av hur avslöjande det är. Det finns inte riktigt något att hålla upp din byst med, så det är bäst att hålla sig borta från detta om du har en stor byst för om du böjer eller lägger dig på ett visst sätt, kommer alla verkligen att se ganska mycket av allt.

Varje kvinna har olika stilpreferenser när det kommer till shopping av badkläder. Det är komplicerat ibland, men om du gillar att bära avslöjande badkläder, och inte vill oroa dig för solbrännan och linjerna, ja då ska du välja en micro bikini. Det finns inget tyg som täcker baksidan som på traditionella bikinis, det är nära en g-string version men inte en g-string eftersom den är mer slim än en g-string. När du bär en micro-bikini är den utformad för att täcka den minsta mängden av huden som är möjligt, men oroa dig inte, den är laglig att bära.

Till exempel om du har en superfräsch kropp som du vill ta vara på, gå och köp en micro bikini. Den kommer att visa allt, men med anständighet på ett sexigt sätt. Det är inget fel med att visa upp din kropp för världen. Du har arbetat hårt för att åstadkomma det du åstadkommit, visa upp och vara stolt över det. Micro bikini har en minimal täckning för bystområdet så var på din vakt. Västkusten skulle vara den perfekta platsen för detta på grund av det anses normalt att bära denna typen där. Ta en tur till västkusten och lev dagen med detta livsstycke.

Det finns några saker om bikinin som du bör veta. Bär aldrig dem till en allmän pool eller några privata stränder. Du behöver inte visa så mycket hud framför barn eftersom du vet att barnen kommer definitivt att vara runt offentliga pooler. De privata stränderna kan ha vissa föreskrifter om vad du kan och inte kan bära det så jag skulle jag inte rekommendera att bära vid. Du vill inte bli generad av att bli ombedd att lämna platsen, eller hur? Det bästa området skulle faktiskt vara din egen bostad eftersom du kan bära vad som helst och göra vad som helst, men jag vet att en massa människor inte har sina egna pooler och därmed hamnar på en strand eller vid en sjö. Ta bara hänsyn till din omgivning och om du ser barn i närheten, klä på dig.

På tal om att klä på sig, ta alltid med någon slags lättare plagg du kan dra över din micro bikini till stranden eftersom du vet aldrig när du kan behöva det. Om du vill ta en paus från solen är det ytterligare ett bra exempel att ha med sig något extra. Om det är mycket barn i närheten kanske du vill täcka upp din minimala bikini bara för lite eftersom du vet att unga barn inte bör se saker som avslöjar och jag tror inte att du vill starta ett krig med vissa föräldrar. Dessa bikinis är sexiga och lätta att ta av och sätta på, men kom bara ihåg att det är barn på stränderna så bra och behöver inte ha det i deras ögon.

Dessa bikinins är sköna att bära och visar din sexighet, men undergången är att de inte ger något stöd alls. De är gjorda av tunt tyg som små trianglar och erbjuder inte utfyllnad, koppar eller undertråd. Så när du inte har det stöd du behöver så är det klart att man ibland blir frustrerad, särskilt om du har en stor byst. Det är därför som kvinnor med stor byst inte bör bära dessa eftersom det kan tendera att bli obehagligt eftersom det inte finns något stöd alls. Om en kvinna bär detta och också har en stor byst som hon kanske visar mer än vad hon ville eftersom topparna har så lite tyg och verkligen inte avsedd för större byst, men vissa kvinnor kanske gillar det, men kom ihåg att det kan vara barn runt omkring. Det är bäst att bära dessa på din egen privata bostad eller någonstans där det inte finns barn. Klä dig inte i för stor storlek. Vissa kvinnor tenderar att välja större storlek från deras normala storlek, men gör inte det med micro bikini för om du ska få det och det är att lösa vissa områden kommer detta att tendera ett öppet gap och det skulle inte vara bra. Välj alltid storleken du har just nu, aldrig en storlek större. Om det inte fungerar kan du alltid returnera den och försök med en annan storlek, men oftast är den storlek du då kommer att vara den rätta.

Om du planerar att göra mer än att bara lägga ner och få solen, skulle jag föreslå att du skaffar en vanlig baddräkt. Du vill inte bära en av dessa när du joggar, löper eller spelar volleyboll. Micro bikini är inte avsedda för extrem aktivitet, med tanke på deras små tyg solskydd för din kropp. Tänk dig att du slår volleyboll och sedan överraskat dyker något upp, det skulle vara pinsamt. Som jag säger, bikinis är som bäst för solning eftersom ingen solbränna linjer uppstår, eftersom tyget är så litet. Om du inte är säker på om bikinin är rätt för dig, leta upp dem på nätet. Internet har massor av referenser. I stort, om du en grym kropp och inte alltför stor byst, och gillar att visa din kropp, bör du välja en micro bikini stil.

Surfa på internet och hitta mer information på bikinis. Denna hemsida kallas Vogeni och de har några vackra stilar när det kommer till bikini. De har ett stort utbud också, inte bara en stil. Vogeni är en fantastisk plats och har massor att välja mellan. Om du letar efter en micro bikini, g-string, traditionella badkläder, tankini, etc…så har Vogeni det! Du kommer säkert att hitta något som du kommer att gilla på denna hemsida. De har mer än bara bikinis, så det är bara att surfa över till Vogeni.com och kolla, ni kommer att vara stolta över vad dni hittar.

Kom ihåg om du tenderar att köpa en storlek större från din ursprungliga storlek, gör inte det om du funderar på att skaffa en micro bikini.

Vissa kvinnor kommer förmodligen att dra sig undan från micro bikini eftersom de kommer att känna att det är för avslöjande, ja det är avslöjande, men det är fortfarande lagligt så du behöver inte oroa dig för att hamna i trubbel för det. Bär bara inte något så här avslöjande på en offentlig pool och allt kommer bli bra. Tänk bara hur fri du kommer att känna dug när du bär denna. Inte för mycket tyg som har en tendens att tynga ner dig när du blir blöt av vatten. Bara några ynka små triangel täckningar som är enkla att sätta på. Du kommer att känna dig mer coola från vinden på kroppen på grund av det minimala tyget. Du kan även få en perfekt solbränna och inte oroa dig för solbränna-linjer och det är alltid en bra sak, eller hur? Ha alltid med dig täckande kläder eftersom du aldrig vet när du kan behöva det. Du kan bli trött av solen eller det kan finnas barn i närheten, så ta alltid en cover up.

Surfa över till Vogeni och kolla in vad de har att erbjuda. Om du inte vill testa mikro bikinis direkt, finns det massor av andra att välja mellan. Vogeni är en berömd hemsida på nätet som säljer badkläder och underkläder och är baserad i Sverige och Frankrike. Om du är förvirrad över vad du ska köpa för något, kan denna hemsida definitivt hjälpa dig. Ta en paus från de fysiska butikerna, och kolla in internet för att köpa för en gångs skull. Du kan ibland få bättre erbjudanden på nätet än i butiken dessutom. Var bara inte för snabb genom köpprocessen. Ta din tid och tänk på vilken typ av kropp du har. Kom ihåg att micro bikini inte har någon säkerhet eller support för din kropp så det kanske inte är så lägligt att bära dem kvinnor med större byst. Fundera på om du kommer att göra något annat den dagen annat än att sitta eller jobba på solbrännan, eftersom mikro bikinin inte är bra vid fysisk aktivitet på grund av hur små de är. Något kanske kommer ploppa ut om du rör dig för mycket. Se till att kolla in Vogeni.com’s hemsida då den är helt enkelt fantastisk.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *