Plus-Storlek Badkläder – Den Ultimata Guiden

Även om det kan verka som en livstid bort, är det en sak som är säker, och det är det faktum att våren kommer att rulla in snabbare än vi inser, vilket innebär att sommaren är nära. För många av oss,  betyder sommaren trädgårdsfester, grillning, sena nätter, sociala evenemang, och naturligtvis, dagar på stranden. Om du bor nära kusten så kan detta vara en veckohändelse, men om du bor längre bort, kan du bara få besöka stranden en gång eller två gånger varje år. Oavsett så kommer du vilja att det ska bli minnesvärt, vilket innebär att du kommer att vilja må bäst. Ta er lyckligt lottade som bor vid kusterna i Sverige. Sverige, särskilt i söder och vid kusten, verkar ofta ha mycket varma somrar, och om du vill njuta har du flera fina stränder längs västkusten, och här vill du ha badkläder som inte bara ser bra ut, men som också gör att du känner dig bra i processen. Om du har fylligare figur kanske du känner dig mer själv medveten om din kropp. Först och främst, sluta med det, nu, eftersom du är vacker oavsett vad du kanske tror. För det andra, även om det är svårare, om du vet var du ska leta, kan du hitta dig själv en fantastisk plus-size-baddräkt. Här är den enda guide till plus-storlek badkläder som du någonsin kommer att behöva.

Stöd – Först och främst, även om en hel del av er är motiverade av utseendet av baddräkt, snarare än att den passar, bör du helst leta efter en baddräkt som erbjuder dig massor av stöd. Det är alltid fint och bra att se bedårande ut i dina badkläder, men om dina bröst inte stöds, eller om du helt enkelt inte känner dig bekväm med det nya i en snygg baddräkt kommer hela intrycket av badkläderna att avta mycket snabbt. Om du är topp-tung, då du kommer att vilja ge dina bröst massor av lyft och stöd. Detta kommer inte bara ge dig en imponerande klyvning, det kommer också bidra till att lindra din ryggvärk och du kommer kännea dig bekväm och ha stöd . Baddräkt med inbyggd bh är fantastisk, så du bör helst leta efter dem med kupa i din storlek. Oroa dig inte om dina bröst är större än normalt, eftersom det finns företag, som till exempel Vogeni, som riktar sig till kvinnor i alla former och storlekar.

Formen – kom Ihåg att kvinnor kommer i alla former och storlekar, så bara för att en baddräkt ser bra ut på en kvinna, betyder inte det nödvändigtvis att det kommer att se bra ut på dig. Du kan se om en kvinna är päronformad, hon kommer att ha en annan kroppsform än en kvinna som är äppelformad eller en kvinna med en timglas figur. Du måste därför se till att du hittar en baddräkt som verkligen smickrar din kroppsform. Om du har en bred midja och anses vara äppelformad, kan du välja  en baddräkt eller Tankini med volanger. Volanger bidra till att dölja midjan och ger dig en slankare, mer estetiskt tilltalande utseende. Leta helst efter volanger som är vinklade, så återigen, de hjälper till att dra uppmärksamheten bort från din mittendel. Om du har breda höfter, leta efter badkläder med djärvare tryck högre upp, då detta hjälper till att jämna ut allt. Faux kjolar fungerar också mycket bra om du av någon anledning vill dölja din rumpa. Om du är päronformad, fungerar badkläder med drop kjol med volanger underbart bra.

Typ –Nu ska vi prata om vilka specifika typ av badkläder du kanske vill titta på. Det finns one piece baddräkter du kan välja, bikinis, tankinis, långa klänningar, form kontrollerade badkläder och mycket mer. Kom ihåg, vi har tittat på vikten av att forma kroppen, men det betyder inte att du inte kan upptäcka nya saker. Om du till exempel verkligen älskar tankinis, så ska du inte vara rädd för att prova ett par tankinis, även om det på papper inte passar din kroppsform perfekt. Det enda verkliga sättet att veta säkert om en baddräkt är rätt för dig eller inte, är att prova på själv. Om du kan, åk in till stan och prova flera olika typer av badkläder på, då du på så vis kan se, personligen, hur det passar. Om detta inte är ett alternativ för dig, eller om du helt enkelt inte orkar, kan du enkelt fylla din online kundvagn upp på Vogeni, prova flera badkläder på, se vad du gillar, och se vad du inte gillar. Sedan kan du hålla det du vill, och lämna tillbaka det du inte vill ha, utan några som helst problem.

Glöm inte din färgpalett – Har du någonsin lagt märke till hur vissa människor bara verkar passar vissa färger bättre än andra? Det är konstigt, eller hur? Ja, vi håller med om att det är det, men vi kommer inte att ifrågasätta det. Om du har upptäckt att en viss färg verkar passa dig bättre än andra, då ska du ta hänsyn till detta när du shoppar dina badkläder. Om du gillar blått, och har haft många människor som berömt dig när du burit blåa kläder, då bör blå vara ett ganska säkert kort. Visst, vi vet att svart har en bantnings-effekt och att det går med allt och alla, men var inte rädd för att tänja på gränserna och prova ljusare och djärvare färger som passar dig. Om du inte vet vilka färger som ser bäst ut på dig, är det enda verkliga sättet att få reda på detta att prova olika färgade kläder och se själv vad som fungerar och vad som inte gör det.

Utgå inte från att olika märken kommer att passa på samma sätt– I en idealisk värld, skulle en storlek 16 vara en storlek 16 och så skulle det inte var mer med det, men det är det inte. Olika märken gör deras storlekar på olika sätt, så om du köper dina badkläder från en mängd olika butiker, förvänta dig inte att allt ska passa dig samma, eftersom det gör det inte. Vogeni är bra eftersom de har otrolig koll på detaljrikedomen och dimensionering av sina produkter, vilket innebär att du nästan säkert kommer att bli garanterad en perfekt passform. Vad mer, för den ultimata passform, om du skickar dem dina mätningar, kan du ha kläder anpassade för dig, i några veckor. Men om du bestämmer dig för att välja badbyxor från olika märken, bli inte förvånad om en del objekt som passar dig perfekt, medan andra, tja, inte.

Hitta objekt som du blir kär i – Det är lätt att luta sig tillbaka och bli tilltalad av så kallade ”experter” att, eftersom du är större än en storlek 4, bör du inte bära bikini, eller för att du har stora bröst borde du ha den här, eller bära det här. I slutet av dagen, när du shoppar plus size badkläder, är den enda riktiga personen du ska lyssna på dig själv. Glöm vad någon annan har att säga om vad du ska bära för om du hittar en baddräkt som du verkligen älskar, uppmärksamma inte vad någon annan tycker eller säger, eftersom i slutet av dagen, är det du som är glad och det är allt som räknas.

Visa så mycket hud som du är bekväm med– Vissa människor ser ner på kvinnor som bär kjolar högre än fotled längd, och samma princip gäller för badkläder. Vissa människor kommer att säga att visa upp för mycket klyvning, eller bära något som string, bara är oacceptabelt och onödigt. Till dessa människor säger vi sköt ditt egna Om du har en uppsättning av bröst som du är mycket stolt över, och du njuter av att visa upp då och då, kan du gå vidare och hitta de lägsta skurna bikinin, baddräkten, eller tankini som du kan hitta. Om du anser att dina bröst är din tillgång, se då till att visa upp din tillgång med alla medel. Till sist, vem gillar inte bröst? Om du vill visa upp lite hud och det gör att du känner dig sexig, varför inte. På samma gång, om du känner dig själv-medveten om att visa för mycket hud, hitta istället något mer konservativt som täcker tillräckligt. Ge aldrig efter för grupptrycket när du handlar badkläder, eller gör något annat för den delen, och klä dig som du vill klä dig.

Ha kul –Äntligen, det sista vi ska säga om shopping för plus-size badkläder, är att du ska göra allt du kan för att ha roligt och njuta av dig själv. Att shoppa badkläder bör inte vara jobbigt, det ska inte vara en utmaning, och det bör inte orsaka lidande eller ångest. Ta din tid, titta på de tips och råd som vi har noterat ovan, och framför allt, följ ditt hjärta och bär vad du vill, så länge det gör dig glad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *