Badkläder för alla Åldrar – Välj de Bästa Badkläder för din åldersgrupp

När detta skrivs är det fortfarande en hel del vinter för många utav oss. Innan du vet så är våren kommen med sommaren hack i häl. Sommaren är för många av oss en mycket tilltalande tid på året då det innebär långa dagar, korta nätter, varma temperaturer, trädgårdsparty, grillkvällar, poolparty, och dagar på stranden. Det finns inget bättre än att vara runt kallt vatten mitt i sommaren, när solen tar hand om din hud, men för att kunna njuta av vattnet och havet måste du naturligtvis ha badkläder. Vi förtjänar alla att se och känna oss som vårt absolut bästa, även när vi simmar i vattnet, eller helt enkelt solar på stranden eller vid poolen. Om du är på jakt efter badkläder, kan vara lite skrämmande när man inte vet vart man ska börja. Det finns så många märken där ute på olika badkläder, och företag som specialiserat sig på badkläder, att vi ofta inte vet var vi ska leta. Vad som är ännu mer förvirrande är att olika typer av badkläder nu är riktade till olika åldersgrupper. Men vad är då det bästa badkläder för din specifika åldersgrupp? Nåväl, låt oss ta en titt.

20 – 30-åringar – Om du befinner dig inom 20 – 30 års gruppen, är chansen att dina badkläder kommer att vara något mer avslöjande och iögonfallande. Det finns massor av modehus där ute som erbjuder modiga och levande färger och mönster på sina badkläder, samt lite mer vågade mönster. Då du gör övergången från tonåring till ung vuxen, kan du därför vara ute efter att göra ett gott intryck och visa världen att du har vuxit och anpassats. Vi kan inte tala för alla, eftersom, som ni vet, alla är olika, men generellt sett, tenderar du att finna att de som är i 20-årsåldern och början av 30 års åldern, har snabbare ämnesomsättning och är mer aktiva, vilket innebär att de sannolikt kommer att vara smalare än kvinnor som är äldre än dem. Denna gång är det inte en generalisering, det är baserat på officiell forskning. På grund av detta kommer baddräkter och bikinis med string att kännas något mer avslöjande och är mer populära. Underskatta dock inte kraften av en one piece baddräkt, som är väldigt populär bland unga kvinnor i 20-årsåldern, särskilt virkade mönster med starka och levande färger och mönster.

30 – 40-åringar Härnäst har vi 30 – 40-åringar. Nu kommer du att vara medveten om att du inte är en tonåring längre, men du är säkert fortfarande ingenstans nära att klassas som förbi ditt bäst före datum. Generellt tenderar du att tycka att badbyxor för 30 – 40-åringar är något mer elegant och klassiskt. Om du tänker dig en retro pin-up-modell från 1950-talet, med en kurvig kropp i en sexig one piece baddräkt, retro solglasögon, så är det ungefär vad du kan förvänta dig att hitta för din målgrupp. Bikini med hög midje botten är mycket populärt just nu, och om du har gjort dina knäböj på gymmet, och har jobbat hårt på att bygga en rumpa, är dessa bottnar något perfekt. Om din kroppstyp återspeglar det faktum att samtidigt som du utövar dina träningspass, kan du fortfarande njuta av tårta, kan du vara medveten om den mellersta delen av din kropp. I detta fall kommer en ljus persika tankini, eller en sexig one piece baddräkt att vara perfekt, så att du kan visa upp dina kurvor utan att oroa dig för att avslöja delar av din kropp som du kanske inte är så bekväm med att visa. Om du är kurvig och är jävligt stolt över det, som du bör vara, fungerar retro bikinis och baddräkter som underverk. Tänk bara på Marilyn Monroe om du har problem med att skapa de mönster som vi nyss talade om.

40 – 50-åringar – Okej, nu är du förmodligen medveten om att gravitationen inte nödvändigtvis är på din sida, så när det kommer till din byst, välj badkläder som stöder ditt bröst och lyfter dem. Bikinis och baddräkter med inbyggd behåkupa är perfekta då inte bara dina bröst kommer få stöd, men du kommer också att ha en klyvning som många 20-åringar kommer att vara avundsjuka på. När du når din dina 40 år, är chansen att du kommer att ha upptäckt den riktiga du, och du kommer att vara nöjd med det faktum att du ska klä dig hur du vill klä dig, snarare än på det sätt som samhället kan diktera hur du ska klä dig. Det innebär att om du vill ha en avslöjande bikini, precis som du ville för tjugo år sedan, varför inte välja det, oavsett om du ser dig själv som ”beach-kropp redo” eller inte. Men om du föredrar en mer graciös och elegant baddräkt, välj en one-piece med en hög halslinje, eller kanske en ruggig tankini.

50 – 60-åringar –Du hörde om att 50 är det nya 40, och det stämmer alldeles riktigt. Numera finns det fler 50-och 60-åringar i bättre form än de var för tre decennier sedan, och vi tycker att det är en underbar grej. I verkligheten spelar det ingen roll vilken typ av form du är i, eftersom det enda som verkligen betyder något är hur bekväm du känner dig i dina badkläder. Om du till exempel hittat en bikini som du känner dig sexig i, med stöd, och bekväm i, då kan du gå vidare och köpa dig en bikini! Om du vill ha en vintage baddräkt, som vissa skulle överväga gammaldags, välj då att köpa en sådan om du känner så. Om du är medveten om att gravitationen inte är på din sida, och att det kanske finns delar av kroppen som sitter lite löst och slappt, kan du köpa badbyxor för att dölja dessa brister. Igen, tankinis och one-piece baddräkter som täcker din mellersta delen är mycket fördelaktigt i dessa fall. Om du nu dock vill hålla det enkelt, välj en grundläggande baddräkt som gör exakt det.

60 år och äldre –Nu närmar du dig förmodligen pensionsåldern, vilket innebär att du har mer tid att koppla av och varva ner. Hela ditt vuxna liv har du arbetat, på ett eller annat sätt, så nu är det dags att njuta av lite tid för dig själv. En hel del personer i åldern 60 och uppåt, gillar att ta kontroll över sin kondition. Hur gör de detta? Tja, en stor del av tiden tar de del i aqua aerobics klasser, eller så simmar de helt enkelt några längder i deras lokala poolen. Aqua-baserad motion är fantastiskt för personer som anses vara äldre, eftersom övningen är en så skonsam form av träning. Detta innebär att det är fantastiskt för ben och leder, samt erbjuder en underbar kardiovaskulär träning i processen. Vad som är fantastiskt med badkläder för människor i åldrarna 60 och framåt, är det faktum att de val som erbjuds nu är mer mångsidiga och varierande än någonsin. Till exempel, vissa kvinnor föredrar mer värdiga och konservativa baddräkter, som täcker stora delar av kroppen men erbjuder komfort och stil i processen. Andra har däremot arbetat hårt för att uppnå en kropp som vissa kvinnor 30 år och yngre skulle vara avundsjuka på. I dessa fall har de arbetat hårt för att uppnå en fantastisk kropp och vill visa det. Oavsett om du vill ha en bikini, en avslöjande och läcker one-piece, eller en enkelt färgad one-piece, är det nu mycket enklare än någonsin att hitta din perfekta baddräkt i dina år.

Vart du hittar dina perfekta badkläder? – Om du precis har fyllt 20, eller om du närmar dig din 80-årsdag, om du bestämmer dig för att ta ett dopp i havet, ja då behöver du en baddräkt på ett eller annat sätt. Några av er vill ha stil, medan andra kanske vill ha komfort. Några av er kanske vill ha en kombination av båda. Oavsett vad du letar efter i en baddräkt, kan vi vara överens om en sak, och det är det faktum att baddräkten måste tjäna sitt syfte. Det är där det lönar sig att handla hos Vogeni. Vogeni har varit i baddräkt och modebranschen under många år nu, och idag är de en av de ledande modetillverkarna och leverantörer i hela Europa. Med ett rykte för kvalitet, kundservice, produktalternativ och pris, är det lätt att förstå varför Vogeni har tagit modemarknaden i Europa med storm. Om du är på jakt efter sexiga och snygga badkläder, men inte vet var du ska leta, se till att du kollar in Vogeni och att du bläddrar bland de hundratals alterantiv av baddräkter som finns tillgängliga. Du kommer inte att bli besviken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *