Vilken typ av underkläder är rätt för mig?

För dem av er som är bekanta med underkläder, vet ni direkt hur svårt det kan vara att hitta den perfekta outfitten. Det handlar inte om vilken form du råkar vara, det handlar om vad som gör att du känner dig sexig. Om du känner dig sexig i babydoll underkläder, kan du alltid gå vidare och plocka de sexigaste babydoll underkläder som du kan hitta. Om ett nattlinne i chemise är mer passande för dig, kör på och se till att välj något som passar dig. Underkläder är speciellt för ett antal olika skäl. Till att börja med kan det göra att kvinnor känner sig sexiga och stärkta, och vem vill inte det? Inte bara det, men det kan bokstavligen rädda äktenskap och relationer. Sex är en viktig del i en relation och om den gnistan av passion släckts ut, kan en ny uppsättning av sexiga underkläder vara precis vad du behöver för att åter tända lågan. Oavsett vad dina skäl för att köpa sexiga underkläder kan vara, är det viktigt att du hittar de absolut bästa underkläder som du kan. Du vill inte bara se bra ut, men du vill också må bra. Om du undrar vilken typ av underkläder som kan vara rätt för dig, fortsätt läs och allt kommer snart att bli kristallklart.

Olika typer av underkläder –Att hänvisa allt som underkläder är faktiskt ett ganska brett uttalande. Det finns faktiskt ett antal olika typer av underkläder, och det är mycket viktigt att veta skillnaden innan du gör ditt köp. Några av de vanligaste typerna av underkläder för närvarande , på marknaden, inkluderar:

BabydollsBabydoll underkläder kommer oftast med axelband som är mycket tunna. Babydolls är ärmlösa bitar av underkläder som ser otroligt sexiga ut. Det här är nattlinnen som är mycket kortare än ditt genomsnittliga nattlinne och de är därför perfekta för att retas lite med din partner, eller någon annan för den delen. Oftast går de till mitten av låret i längd, och om de är bra kvalitet, kommer de att passa perfekt runt din byst, och lyfta dina bröst och ge dig stöd, liksom en fantastisk klyvning. Vad gäller tyget, beror detta på var du köper plagget från, men materialet är alltid mycket tunn och ibland transparent, så att du verkligen kan ta ditt sänglekande till en annan nivå.

Chemise nattlinnen – Chemise nattlinnen är en annan mycket populär form av sexiga underkläder som också har tunna axelband. Människor blandar ofta ihop de två, men chemise nattlinnen är ofta olika i längden jämfört med Babydolls. Längden kan variera från övre lår, ner till knäna. De är dock figursydda, även om de inte är lika lösa som en Babydoll.

Korsetter – Korsetter har burits i århundraden, och de är lika populära nu som de var då. I själva verket säger vissa att de är ännu mer populära idag. Korsetter är bra för att hjälpa dig att se smalare ut runt magen, och mer byst runt brösten. Korsetter kan knytas tätt för att förbättra din timglas figur, vilket ger dig kurviga höfter, en liten midja, och större bröst. Vissa människor bär korsetter som underkläder, även om vissa korsetter faktiskt kan bäras i stället för vanliga underkläder.

Teddies – Nej, vi pratar inte om de söta och gosiga mjukisdjuren, vi pratar om teddy underkläder. Teddies är bra för kvinnor som vill avslöja massor av hud, utan att åta sig ett helt två-delat set med matchande underkläder. I grund och botten om man tänker sig en kombination av en uppsättning av sexiga trosor och en bh, med de två ihopsatta med lite material, är de i princip vad en teddie är. De är som ultra sexiga baddräkter som du bär i sovrummet. De finns i en mängd olika material, med populära val, bland annat: läder (styggt!) spets, satin, siden och bomull.

Hur du väljer de perfekta underkläderna för dig – Nu när vi har tittat på några av de mer populära valen av underkläder, kommer vi nu att hjälpa dig att hitta den perfekta stilen av underkläder för att verkligen ta reda på vad som passar dig bäst.

Underkläder för din rumpa – Om du välsignats med en fantastisk rumpa, eller om du har arbetat för det i gymmet och har gjort mer i knäböj än du bryr dig om att komma ihåg, har du en rumpa som du vill visa upp. Det självklara valet här är string eller G-string, även om kill-shorts också kan fungera otroligt bra, om du väljer rätt passform. För att verkligen driva din partner till vansinne, kan du välja en kombination av korsett och stringtrosa, eller en korsett och kill-shorts. För att verkligen göra så att din rumpa och ben att se ännu bättre ut, välj en uppsättning av höga klackar, som kommer att göra underverk.

Underkläder för dina bröst – Om du råkar ha grymma bröst, är underkläder som framhöver dina bröst mycket viktigt. Det är dock här som det blir knepigt eftersom det inte bara gör att dina bröst ser bra ut, men ännu viktigare, du vill att det ska kännas bekvämt. När du väljer underkläder för dina bröst, måste du se till att du hittar de mest stödjande underkläder som du kan hitta. Korsetter med bygelkupor är perfekt, även om teddies också erbjuder ett stort stöd till bröstet om du väljer rätt stil. Om du verkligen vill visa upp en allvarlig klyvning, se till att du investerar i en demi-skuren behå. För dig med mindre midja, och stora bröst, är korsetter åter igen, din vän.

Underkläder för klyvning – Om du vill visa upp lite klyvning, men fortfarande vill lämnar mycket till fantasin, är korsetter, igen, perfekt. Anledningen till detta är att du kan få korsetter med olika stora kupor, så att du kan visa upp så mycket, eller så lite klyvning som du vill. Använda dig av olika färger för att verkligen hjälpa till att dra till dig hans uppmärksamhet. Du kanske kunde gå med en svart korsett med röda koppar, eller med bara en antydan av röda på koppar för att få hans uppmärksamhet.

Underkläder för att dölja din mage – Låt oss inse det, tjejer och många killar också, är ganska självmedvetna om deras magar. Visst, om de är betalda fitness modeller som lever på gymmet och bryr sig om kosten dygnet runt, ja då kommer deras magmuskler nästan säkert att se fantastiska ut. För den genomsnittliga personen är det dock tufft att hålla sig i denna form. Om du är självmedveten om din mage, kan en teddie eller ett chemise nattlinne hjälpa dig att täcka din mage samtidigt som det hjälper dig att se ut fantastisk ut. Korsetter fungera också bra, och som sagt, om du väljer en korsett/boy kort combo, kommer hans hjärta bokstavligen att hoppa ut.

Underkläder för långa ben – Om du råkar ha långa och smala ben, välj strumpebandshållare och som är perfekt för låret. Släng på dig ett par högklackar och du kommer att se sexigare ut än du någonsin kunnat föreställa sig.

Glöm inte det praktiska – Om du ska köpa sexiga underkläder för en natt av passion med någon, måste du se till att du kommer ihåg att tänka praktiskt när du gör ditt köp. Om du letar efter en natt av romantik, kommer du att behöva underkläder som du lätt kan glida ner i och ut ur. Låt oss inse det, ingenting kommer döda stämningen mer än om du du ber honom tålmodigt att ta av din korsett när det tar dig mindre än fem minuter. När det är en passion du är ute efter, är det underkläder som du kan glida in i och ut ur lätt som du vill åt. Om du planerar på att retas i sängen, är det en helt annan historia.

Se till att du får en perfekt passform – När det kommer till underkläder, lönar det sig att veta din storlek, och dina mått. Anledningen till detta är att alla återförsäljare är olika, så bara för att du normalt bär storlek 14 av en babydoll, betyder inte det att en storlek 14 av ett chemise nattlinne från ett annat företag kommer att passa dig på exakt samma sätt. Om du kan, testa underkläder på först, men om du inte kan, testa med att hitta dina exakta mätningar. Om dina underkläder passar dig perfekt, kommer du inte bara att känna dig fantastisk, men du kommer också att se fantastisk ut.

Vart ska jag köpa mina underkläder? – Om du letar efter ett välrenommerat företag med många års erfarenhet bakom sig och ett rykte att matcha, se till att du kollar in Vogeni.SE och kolla in de fantastiska produkter de har i sitt sortiment. Vogeni säljer damkläder, accessoarer, badkläder, underkläder och har en av de mest omfattande utbuden av underbara kvinnors underkläder i hela Europa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *