VETA DIN KROPPSTYP OCH HITTA DEN BÄSTA KLÄNNINGEN

Stilfrågor

Vetskapen om din kroppstyp och hur detta kan hjälpa dig att hitta den mest smickrande passformen.

Lång och vågig eller kort och flörtig? Tvådelad eller traditionellt? Besluta om en stil kan vara en av de svåraste delarna av balshoppingen. Om du inte är säker på vilken typ av klänning som är bäst, kan vetskapen om hur olika funktioner på klänningen fungerar med kroppen, vara en bra utgångspunkt för att hitta det perfekta balklänningen.

Om du vill se längre ut…

Är du liten till växten, kan det lätt kännas som att vissa klänningar är för mycket för dig.

Leta efter en festklänning med långa, raka linjer och undvika allt som visuellt skär dig i hälften. En empire midja klänning kan bidra till att göra så att benen ser längre ut.

Det kan låta bakvänt, men prova en kort klänning! Para ihop den med klackar som har en kort tå för att omvandla små ben till glamorösa ben.

Om du är helt inställd på en balklänning, prova en med en traditionell topp men en vågig kjol så du inte simmar i tyget.

Tänk utanför boxen! En blandteknik kring din klänning kan ge dig de långa rad av klänningar medan uthyrning visar upp dina ben.

Om du vill hålla stora bröst i schack…

Inget behov av att minimera din storlek — dessa tips kan hjälpa dig som att tjej att hålla brösten på plats.

Bär inte axelbandat. Gör det bara inte. De ger ingen support och leder bara till smärta i nacken (och axlar).

Kolla in några klänningar med korsett stil som har inbyggd struktur och stöd. Leta efter en klänning med en definierad midja och urbening.

Din vän är silk illusion! Dessutom är det just nu en trend. Skira tyget kan ge tillräckligt med täckning för att göra ditt bröst känner säkert (eller ens dölja en behå!) samtidigt fortfarande förefaller vara knappt det.

Skaffa en behå-vänlig klänning! Det finns massor av stilar som är rolig och flörtig men också täcka nog av din rygg att bära en riktig BH. Stick-ons låter bra, men gravitationen vinner alltid.

Om du vill ge din byst en liten boost…

Att ha små bröst betyder inte att din klänning inte kan göra ett annat intryck..

Leta efter stilar som har paljetter eller profilering på bysten. Glänsande utsmyckningar kan göra att brösten ser större ut.

Direkta blickar norr om naveln med ränder eller mönster som verkar peka på flickorna.

Hitta dig själv en hjärtfavorit— urringning, som är. hjärt formad av byst linjen accentuerar vad som finns visar sig bakom.

Ta steget! När du vill att alla ska ha ögonen på dig, slår inget en superlåg urringning.

Om du vill skära din mitt..

Inte alla kroppar är formade som ett timglas. Lyckligtvis kan rätt form definiera din midja.

A-linjer är alltid ett förlåtande alternativ om ditt mål är att minimera din mitt. Deras klassiska siluett och mag skymmer ser till att du kan njuta ordentligt av efterrätterna på festen utan att tänka på figuren.

Klä dig smidigt med ruching. Klumpar och knölar kan praktiskt taget försvinna under några strategiskt placerade rynkor.

Betona din midja med en utsmyckning som cinches du i. Och kom ihåg att genom att lägga till ett bälte kan du göra underverk för att definiera dina kurvor.

Tänk större, tänk stort! Upprörande delar som peplum, färg blockering och mönster kan vara tillräckligt djärvt för att kamouflera en mindre spänd mage.

Med mer än 10,00 stilar så erbjuder Vogeni.se en klänning för alla — samt en klänning för varje kropp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *