Röda aftonklänningar hos Vogeni

Skir chiffongklänning med brodyr

Vi på vogeni är stolta över att kunna erbjuda ett så brett sortiment av aftonklänningar och samtidigt ge våra kunder de stiltips vi sitter inne på. Målet är att kunden först ska hitta en klänning som faller inom de specifika preferenserna, och sedan dela med oss av så mycket kunskap och tips vi kan vad gäller det specifika plagget eller kategori.

 

Med att göra detta tror vi att människor kan få ut det mesta utav det de handlar och kan känna sig trygga i det dem bär. Låt oss därför gå igenom det vi tycker är viktigast när det kommer till röda aftonklänningar;

 

Några stiltips: Hur du bär en röd aftonklänning

 

Förtroende och rätt attityd är det två saker som du behöver för att bära en röd aftonklänning. Klänningen ser till att omedelbart sätta dig i centrum för uppmärksamhet. För dem som inte är vana att stå ut i mängden kan behöver en balans om du ska klä dig i en röd aftonklänning.

 

Det finns några saker att ha i åtanke när du bär en sexig röd klänning, en som du alltid velat ha. Låt oss gå igenom några utav dem:

Tips nummer ett: Rätt nyans av röd aftonklänning

 

Det finns en rad långa röda klänningar tillgängliga på marknaden idag. Från röda med nyanser av blå till ljus orange rött. Det är mycket viktigt att välja rätt ton i färgen när du ska välja en röd aftonklänning.

 

Du bör ha i åtanke den tid på dagen du planerar att använda klänningen, och välja färgen därutefter. Ska du exempelvis bära din aftonklänning på dagen, välj då färger som är ljusa och röda med mönster. När du bär en röd klänning under kvällen, välj monotoner då de är sexigt och elegant. Röda monotoner ser mycket bra ut mot blek hud.

 

 

 

Välj en röd nyans som kompletterar din hudton. Välj något mörkare röd till blek hud och välj en ljus orange röd, eller fuchsia röd för mörkare hudtoner. Om du som kvinna är mindre i storleken, bär då ljusröd vilket kommer att smickra din kropp.

 

Du kan också bära mönster som drar uppmärksamhet till din kropp. Välj en röd klänning med mönster vid midjan för att föra fram en timglas figur. För stora kvinnor, bör du bära mörkare nyanser av röda aftonklänningar så som rödbrunt eller vinröda nyanser för att dra mindre uppmärksamhet till din kropp och addera lite sofistikering. Välj ett mönster runt bystlinjen för att ta bort uppmärksamheten från områden du är mindre nöjd med, så som till exempel midjan.

 

Tips nummer två: Rätt snitt och stil av en röd långklänning

Välj en ganska blygsam klädsel när du letar efter en röd klänning. Den röda klänning utstrålar redan sexighet, och därför bör du välja en enklare stil. En vanlig röd klänning kan dra till sig mycket uppmärksamhet, så här är tricket att avhålla sig från andra alternativ, så som vågad urringning och linjer.

 

Det är mycket viktigt att hålla kvar en stilren siluett och kurvighet. Hur aftonklänningen faller på din kropp är mycket viktig för hur du ser ut i en röd långklänning.

 

Enkla necklines, passande skärninga, är vad som gäller när du bär en fantastisk röd kvällsklänning. Håll sömmarna och stilen på klänningen ren och snygg. Stilen bör smickra din kropp och passa bra. Det finns inget värre än röd aftonklänning som inte sitter som den skall.

 

Se större urval av kvällsklänningar och balklänningar här.

 

Tips nummer tre: Välj tillbehör till en röd aftonklänning

 

Den röda klänning behöver inga direkta tillbehör som sådan, eftersom att det mesta redan stämmer, allt från stil till sexighet. Istället bör du vara mycket försiktig när du väljer tillbehör till din röda aftonklänning.

 

Tänk på tillbehören som chic och enkla. En kvällsklänning talar volymer och för mycket tillbehör kommer bara göra att det ser överdrivet ut. För att göra att det hela ser elegant och sexigt ut, bär fint guld eller silver i form av smycken. Gå inte över gränsen med att bära alla smycken tillsammans. Du kan antingen ha ett halsband eller armband, när du bär en röd långklänning.

 

Välj en matchande röd nyans av nagellack, eller en ren nyans för både nagellack och läppstift. I fallet med en röd klänning är du enkelt på topp med ett svart bälte vid den smalaste delen på midjan. Det för mer glamour till klänningen.

 

Svarta sandaler kompletterar inte alltid en röd långklänning, i motsats till allmän tro. I stället bör du kika efter silver eller renare nyanser av sandaler, och en matchande klocka för kvällen eller en axelväska i neutrala nyanser om du ska bära klänningen under dagtid. Strappy sandaler och högklackat gör också susen när det kommer till en röd aftonklänning.

 

Tips nummer fyra: Bär din klänning med ett förtroende

 

Det sista tipset handlar om att hitta en klänning som du själv trivs i och som du känner utstrålar dig, och inte någon annan. För så fort vi bär något som känns rätt kommer det också att se rätt ut från avstånd och hur andra ser dig.

 

Vi vill därför förtydliga detta när du nu kanske sitter och ska välja en röd aftonklänning. Titta på när du ska använda din klänning och för vilken typ av händelse. Du kan även ställa dig några enklar frågor, så som, har jag burit något plagg i rött tidigare? Hur kändes det då? Vad var omständigheterna? Att bära en röd klänning kan för många kännas väldigt speciellt då färgen ofta har en förmåga att dra till sig mycket uppmärksamhet.

 

Till sist vill vi passa på att tacka för att du tagit dig tiden och gått igenom våra tips och vi hoppas innerligt att du nu är mer påläst vad gäller röda aftonklänningar. Som vi var inne på tidigare så är det ytterst viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga i sina köp och att man får ut så mycket värde som möjligt av sitt köp.

 

Är du ute efter andra typer av klänningar? Kolla då in vårt sortiment av maxi klänningar, festklänningar, balklänningar eller varför inte spetsklänningar? Vi har det mesta du kan tänka dig. Har du några frågor så är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst! Trevlig dag.

 

Hur man köper en röd cocktailklänning

 

Välj en stil klänning som smickrar din kroppsfigur

Den bästa längden för en röd klänning på knä eller kortare. Det visar mer på dina ben och gör att du ser längre och smalare ut. Kalv-längder är lite knepigt eftersom de tenderar att övermanna de flesta av kroppsfigurer – för att inte nämna att det tenderar att göra att en petit person ser tantig ut.

 

Om du har en äppelkroppsform eller en genomsnittlig till hög höjd, välj något kortare.

 

Ha också koll på vilken typ av nacklinje och skärning som kommer att passa din kroppsform och välj detaljer för att framhäva dina bästa tillgångar och dölj de du är själ medveten om. En V-neck är universellt smickrande, till och med för päron kroppsformer.

 

Välj rätt röd färg för din färg

Rätt nyans av rött är avgörande för att se så bra ut som möjligt i en röd cocktailklänning.

 

Blåaktig röd plattare svala hudtoner (vinter och sommar, medan gul/orange färgade röda passar varma hudtoner (höst och vår).

 

Välja en mångsidig stil klänning

Om du är på en budget och vill kunna bära samma klänning flera gånger för olika tillfällen – köp då en röd klänning i en tidlös stil. Som till exempel en grundläggande knä-längd V-ringad klänning med kort eller trekvarts ärmar.

 

För att säkra en enkel klänning gör det lättare för dig att skapa olika mode ser ut med det! Använda halsdukar, smycken och skor för att spegla din personliga stil.

 

Det finns också flera sätt att pimpa denna glödheta del. Dock rekommenderar vi dig att välja lätt för tillbehör, då färgen redan är iögonfallande nog.

 

Om du bestämmer dig för att gå för hela modecharaden, försök att föreställa dig ett outfit tema som du vill skapa med klänningen. För att ta ett exempel: Vill du se glamorös ut? Stilren? Bohemisk?

 

Shoppa för tillfället:

Modetips, till exempel om du ska gå på en semi-formell händelse – välj något elegant och minimalt med tillbehör. Men du kan skruva upp värmen när du är ute på klubbar genom att lägga till extra gnistra och trendiga skor.

 

Kompletterande färger som går med rött är:

Modetips: guld, svart och silver. Och de är utmärkta för att lägga till intresse och lyfter fram klänningen. Om du du ska bära smycken kan du välja något metalliskt. Eller varför inte kasta på dig ett par pärlor

 

Tillslut är det viktigt att du är nöjd med ditt utseende vilket alltid är det främsta du bör tänka på. Oavsett vad du bär så ska du alltid veta att du är okej som du är, och att detta med att bära kläder är ett lekfullt och spännande sätt att sätta extra spinn på din vardag. Det ska absolut aldrig styra ditt humör utöver din egen självkänsla.

 

För i slutändan ska du själv vara bekväm med det du bär och du ska inte bära det för någon annan. Hoppas dessa tips har varit till din hjälp och att du kommer se sprudlande vacker ut i din röda aftonklänning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *