Hur du väljer den bästa klänningen för festen

Här kommer några superbra tips på hur du kan välja den bästa klänningen för din kommande fest.

Antingen har du fått en inbjudan eller så står du själv för den stora festen. Du vet att du ska gå eller ha den. Men inte hur du ska klä dig. Detta är många gånger inte en självklarhet.

Med allting runtomkring som ska ordnas och fixas, vardagen som fortfarande flyter på som vanligt så ska du samtidigt ge dig tid för att hitta den där perfekta klänningen, låt oss säga en cocktailklänning eller balklänning, det finns en drös av dem där ute. Sällan får man en lyckoträff och känner att man verkligen har valt rätt, och då menar vi något som man onekligen trivs i och som är en bra kombination sett till evenemanget eller festen. För alla de gånger som det inte gått som man tänkt sig så tänkte vi ge dig några tips och steg på vägen som ökar chanserna för att du väljer något som är tillräckligt och bra.

Att välja en klänning till fest:

Du bör alltid ta hänsyn till vilken typ av tillställning det är. Och även om det kommer råda en formell klädkod. Om du kommer till en fin middag i ett lite finare fordon bör du kanske hålla dig till en mer klassisk klänning och möjligtvis, men helt beroende av situationen, undvika en klänning som slutar ovan knäna. För de mest avslappnade tillställningarna kan det mesta som inte är för avslöjande och inte för pampigt funka bra. Ska du ut och festa med bekanta så brukat man inte lägga ner den där extra energin utan man vet vad som gäller, för en själv och för de andra. Du kanske har en festklänning som hänger i garderoben som du vet kommer att gå hem och som kommer göra jobbet. Här är det varken för klassiskt eller för modernt, utan mer en klassisk look som funkar till det mesta. Det går lätt att beskriva som en klädsel som har lite av allt och där inget sticker ut alltför mycket. Något som är bra till festen där det inte är alltför höga krav på vad du har på dig. Målet är i slutändan att du ska njuta och ha kul på festen, därför är det bra att du vet och har klart för dig vad du själv anser vara snyggt och något du kan bära med självförtroende.

Hitta rätt färg. Färgen är någon som verkligen måste tänkas på när du ska välja klänning. Vilken är bra till din hy? Det finns många hemsidor som täcker detta området gällande färg, så det är väl dokumenterat. Du kan därför hitta den perfekta färgen ganska lätt genom att kolla reda på vad som står passar bra på klänningen, baserat på information som vilken ton huden har, vilken färg ditt hår har och vilken typ av ögonfärg dina ögon har. Du kan också fråga andra människor, förslagsvis någon som har sett dig i lite olika kläder och som kommer att kunna vara ärlig. Ännu bättre är det om du tycker att denna personen verkar ha en smak av kläder som passar dig. Eller så kan du leta upp videor på YouTube om hur man hittar den perfekta klänningen till en själv.

Kom också ihåg att tänka på tyget. Vanligtvis kan man inte veta hur kvaliteten på materialet är bara genom att kolla på bilder på internet. Problemet är då att en klänning med tyg av låg kvalitet lätt kan ses. Därför är det bra att lägga lite mer pengar, så att man får en av de bättre. Lite mer pengar till det syftet kan lyfta upp hela dig, så att du ser bättre ut, även i jämförelse till de andra på festen. Detta ger i sin tur mer självförtroende, vilket ger mer av dessa sköna känslorna som att man verkligen kan känna sig bekväm i klänningen och uppskattar att känna den mot huden. Sedan kommer det också att se mer naturligt ut.

Tänk inte heller för mycket på att hänga med i trenderna. Det viktigaste för att hitta en bra cocktailklänning är att testa många olika stiler med olika former och längder. Sedan när du har hittat några som verkar passa allt med kroppen som form, hudton, hårfärg och ögon. Du kan förhoppningsvis snabba på processen med tipsen ovan. Men var beredd på att kanske behöva lägga ner lite tid på research och letande.

Nu kanske du frågar dig: Om jag skulle beställa från nätet, hur vet jag hur tyget är?

För att vara ärlig, även de bästa hemsidorna kan ha problem med materialen. Men det finns en lösning, som löser en stor del av det. Du kan ta dig lite mer tid att kolla på hemsidorna och kolla på detaljerna på bilderna. Normalt sätt har bra hemsidor bra leverantörer, vilket betyder att de kan göra bilder som är hyfsat detaljerade så att du kan se fler små saker i tyget, sömmarna och annat som pärlor. Vogeni.se har alltid ett ganska stort lager av olika festklänningar av ganska bra kvalitet. Hemsidan säljer sexiga underkläder, maskotdräkter, balklänningar, klänningar till fest och sexiga badkläder, allt till ett överkomligt pris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *