Aftonklänningar – Välja perfekt festkläder

Även om det kan vara svårt att tro(och acceptera), är sommaren det här året nästan slut. Dagarna blir kortare för varje dag som går, luften blir snart kyligare och nätterna kommer snabbare. En bra sak som kommer ur detta, är faktumet att höst och vinter säsonger är fantastiska säsonger för fester och sociala sammankomster. Vi har naturligtvis juletid och nyår att se fram emot, plus naturligtvis Halloween, kvällsfester, och social sammankomster. Oavsett om du deltar i ett bröllop, en bröllop mottagning, en härlig fest eller någon annan social händelse, är en sak säker, och det är det faktum att du vill se som absolut bäst ut. En formell och allmän aftonklänning kan göra skillnaden, och om du vill vara drottningen för kvällen, hamnar plötsligt en fantastisk aftonklänning ganska högt på listan över prioriteringar. Att välja en snygg aftonklänning är dock inte så enkelt som du kanske trott. För att säkerställa att väljer du den perfekta aftonsklänningen, utan att spendera en absolut förmögenhet i processen, kommer här en enkel guide för att välja dina perfekta festkläder.

Se till att överväga din längd – när du shoppar efter en aftonklänning, kommer en av de första sakerna vara att överväga din längd. Som ni vet, är alla människor olika vilket innebär att alla kvinnor kommer att vara olika långa. När du väljer aftonklänningar, är det viktigt att du kommer ihåg detta. Detta beror på att en lång klänning kan ser bra ut på en 1.65 m kvinna med långa ben, men om du är 1.55 med korta ben, blir det inte lika imponerande. Aftonklänningar är notoriskt långa, så om du är en kortare kvinna, behöver du se till att du väljer den perfekta stilen och designen. Du kanske vill köra på en störtad urringning som hjälper förlänga din ram och skapa en illusion av att du är längre än du är. Å andra sidan, om du råkar vara mycket lång och vill skapa en illusion av att vara kortare, kan en klänning som är ljusare, och gradvis blir mörkare ju längre ned du går, hjälpa dig göra just detta. Du bör också bära rätt sko, korta ben har ofta nytta av höga klackar, och om du redan har långa ben, kanske du vill köra på skor med en kortare klack.

Förstå din kroppsform-Inte bara är kvinnor olika långa, kvinnor har också olika kroppsformer. Innan du ens överväger att leta efter en aftonklänning, måste du först bestämma vilken typ av form du har. Till exempel om du har en timglas figur, eller är du mer päronformad? Är du topp eller bottentung? Du vill ha en klänning som framhäver din figur och kompletterar din kroppsform och ger dig det mest smickrande utseendet. Om du har en mer fyllig figur, är en tjock balklänning kanske inte det bästa valet eftersom det kommer att lägga vikt vid din framdel, plus att du ser klumpigare ut än vad du egentligen är. Om du är petite, funkar det med en tunn, flödande, löst sittande klänning, och som kommer få dig att se ännu mindre ut än du är. Du vill ha åtminstone någon typ av form när du bär en aftonklänning, och för att uppnå denna look, bör du se till att du förstår din unika kroppsform. Om du är ganska bystig, kanske du vill använda en klänning som framhäver dina kurvor för att ge dig en mer feminin och sexig utseende. Om du är medveten om din midja, är empiriska linje formella klänningar perfekta.

Prova flera klänningar – detta borde egentligen vara självklart, men om du kan, bör du alltid försöka testa klänningar du har haft ögonen på innan, och se till att de passar så bra som du kan ha hoppats på. Du förstår att du kan lätt falla för en klänning online, eller i en butik och bara köpa den på ett infall, eftersom du älskar stilen så mycket. Dock är det sista du vill att du får hem och provar något, bara för att upptäcka att det ser hemsk ut på dig och att det gör absolut ingenting med din figur eller din framsida. Idealiskt ska du prova på aftonklänningar som du har haft ögonen på innan, och du bör se till att du har ett par alternativ för säkerhetskopiering i fall att. När du är i omklädningsrummen, ta mer än en klänning med dig och prova dem alla. Titta i spegeln och se vilken klänning som passar dig bäst och som ser bäst ut. Om du beställer online, försöka hitta en återförsäljare såsom Vogeni, som erbjuder dig ett anpassat och skräddarsytt alternativ. På så sätt vet du att klänningen passar perfekt, eftersom den kommer att vara skräddarsydd för dig och din unika kroppsform.

Välj färger som passar dig-Vi har alla våra favoritfärger i världen, men bara för att vi gillar dessa färger, betyder inte det att de kommer att passa oss när vi bär dem. Färgen på din klänning är det första människor kommer att se, och det kommer att förändra hela dynamiken i din outfit. För lite mer elegant känsla, är långa, flödande, mörka klänningar perfekta för formella evenemang såsom baler. Under de kallare månaderna, försök välja klänningar med lite mer färg så att du kan lysa upp när människor är så vana vid mörkret. Rött, orange och gult funkar alla bra under höst månaderna då de matchar de vackra bladen på träden. Under vintern kan du välja några mer svalare färger såsom blått och grönt, eller, vågar vi säga – vit. När du väljer en aftonklänning, leta efter en som går ihop med din hudton, det sista du vill är att se alltför tvättat ut, och blek, eller alltför orange och bränd. Om du väljer neutrala färger, kan du alltid lägga lite ljusstyrka med ett snyggt tillbehör.

Glöm inte tyget – detta är kanske den viktigaste, men ofta förbisedd, aspekten av att välja en aftonklänning i första hand. När du köper en aftonklänning, lika mycket som den ser bra ut, vill du i en perfekt värld att den ska vara snygg och bekväm. Om du bär en klänning som är gjord av obehagligt material, kommer snyggheten att avklinga snabbt och du kommer att räkna ner timmarna tills du kan gå hem, slänga av dig klänning och hoppa i dina mjukisbyxor istället. För de av er som letar efter vintage, fast fortfarande kvav look, är spetsar perfekt då de är lösa, bekväma och låter dig andas. Då kylan snart kommer och besöker oss igen, är tjockare material såsom sammet idealiskt eftersom de kommer att hålla dig varm, utan att lämna dig med känslan att du är redo att leda en expedition till Arktis. När du köper en aftonklänning, se till att du ägnar uppmärksamhet åt materialet klänningen är tillverkad av, eftersom detta kan bära eller brista din outfit.

Varför välja Vogeni? – När du väljer en aftonklänning, är det viktigt att du väljer rätt återförsäljare. Vogeni är exempelvis en av de mest respektabla återförsäljarna i hela Sverige med hög klass på kläderna. Det finns otaliga återförsäljare som säljer aftonklänningar i Sverige, några är ganska bra, och andra inte. Vogeni anses vara en av de bästa i branschen eftersom de erbjuder en sådan unik shoppingupplevelse. Vogeni ger dig aftonklänningar i standard storlek, ett urval av vackra balklänningar, plus en skräddarsydd service. På Vogeni förstår de det faktum att alla kvinnor är formade på olika sätt. Bara för att du råkar vara en viss storlek, betyder inte det att en klänning i denna storlek kommer att komplettera din figur. På Vogeni kan de skräddarsy din aftonklänningar utifrån dina egna unika specifikationer. Du kan till exempel inte bara välja storlek, utan också välja en som kommer att komplettera din figur. Design, färg och stil, kan allt ändras, plus att du kan skicka dem i en unik bild på mejl, visar din drömklänning så kommer de fantastiska sömmerskorna göra din drömklänning till verklighet. Vogeni använder material av högsta kvalitet, plus att frakten är gratis och supersnabb! När du gör en beställning av en skräddarsydd klänning, kan du räkna med att ha den inom två veckor, vilket är förvånansvärt snabb för en anpassad, handgjord aftonklänning som görs på beställning. Vogeni erbjuder även maskotdräkter och sexiga underkläder, för både män och kvinnor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *